Good Ol' Freda
%
69

Good Ol' Freda

Nu kijken

Kijk Good Ol' Freda

Moeite met waar je nou Good Ol' Freda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Ol' Freda

Samenvatting

The story of Freda Kelly, a shy Liverpudlian teenager asked to work for a young local band hoping to make it big: The Beatles. Their loyal secretary from beginning to end, Freda tells her tales for the first time in 50 years.

Regisseur en acteurs

 • Ryan White portait

  Ryan White

  Director

 • Freda Kelly portrait

  Freda Kelly

  Herself

 • George Harrison portait

  George Harrison

  Himself (archive footage)

 • John Lennon portait

  John Lennon

  Himself (archive footage)

 • Paul McCartney portait

  Paul McCartney

  Himself (archive footage)

 • Ringo Starr portait

  Ringo Starr

  Himself (archive)

 • Tony Barrow portrait

  Tony Barrow

  Himself

 • Billy Hatton portrait

  Billy Hatton

  Himself

Good Ol' Freda

Good Ol' Freda streamen

Good Ol' Freda streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Good Ol' Freda downloaden

Zin om Good Ol' Freda te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Good Ol' Freda te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Good Ol' Freda torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Good Ol' Freda makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Good Ol' Freda trailer

Wil je er zeker van zijn dat Good Ol' Freda jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.