Good Ol' Freda
%
69

Good Ol' Freda

Nu kijken

Kijk Good Ol' Freda

Moeite met waar je nou Good Ol' Freda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Ol' Freda

Samenvatting

The story of Freda Kelly, a shy Liverpudlian teenager asked to work for a young local band hoping to make it big: The Beatles. Their loyal secretary from beginning to end, Freda tells her tales for the first time in 50 years.

Regisseur en acteurs

 • Ryan White portait

  Ryan White

  Director

 • Freda Kelly portrait

  Freda Kelly

  Herself

 • George Harrison portait

  George Harrison

  Himself (archive footage)

 • John Lennon portait

  John Lennon

  Himself (archive footage)

 • Paul McCartney portait

  Paul McCartney

  Himself (archive footage)

 • Ringo Starr portait

  Ringo Starr

  Himself (archive)

 • Tony Barrow portrait

  Tony Barrow

  Himself

 • Billy Hatton portrait

  Billy Hatton

  Himself

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Good Ol' Freda

Veel gehoord over Good Ol' Freda en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Good Ol' Freda heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Good Ol' Freda streamen

Wil je Good Ol' Freda, de movie met Freda Kelly, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Good Ol' Freda zelfs gratis kijken.

Good Ol' Freda downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Good Ol' Freda ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Good Ol' Freda er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Good Ol' Freda torrent

Op zoek naar een torrent van Good Ol' Freda? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Good Ol' Freda te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Good Ol' Freda trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Good Ol' Freda. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.