Good Ol' Freda
%
69

Good Ol' Freda

Nu kijken

Kijk Good Ol' Freda

Moeite met waar je nou Good Ol' Freda moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Ol' Freda

Samenvatting

The story of Freda Kelly, a shy Liverpudlian teenager asked to work for a young local band hoping to make it big: The Beatles. Their loyal secretary from beginning to end, Freda tells her tales for the first time in 50 years.

Regisseur en acteurs

 • Ryan White portait

  Ryan White

  Director

 • Freda Kelly portrait

  Freda Kelly

  Herself

 • George Harrison portait

  George Harrison

  Himself (archive footage)

 • John Lennon portait

  John Lennon

  Himself (archive footage)

 • Paul McCartney portait

  Paul McCartney

  Himself (archive footage)

 • Ringo Starr portait

  Ringo Starr

  Himself (archive)

 • Tony Barrow portrait

  Tony Barrow

  Himself

 • Billy Hatton portrait

  Billy Hatton

  Himself

Good Ol' Freda

Wil je Good Ol' Freda kijken? De movie van Ryan White uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Good Ol' Freda op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Good Ol' Freda met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Good Ol' Freda downloaden

Het downloaden van Good Ol' Freda is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Good Ol' Freda ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Good Ol' Freda streamen

Het streamen van Good Ol' Freda heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Good Ol' Freda online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Good Ol' Freda kijkt. Ideaal!

Good Ol' Freda torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Good Ol' Freda. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Good Ol' Freda trailer

Bekijk eerst even de trailer van Good Ol' Freda voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.