Good Time
%
78

Good Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Good Time

Moeite met waar je nou Good Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Good Time

Samenvatting

Good Time is een hypnotiserende misdaad thriller over familie en noodlot. De Safdie Brothers (Benny en Joshua) geven je een adrenalinestoot en laten je een nacht in New York beleven die je nooit meer zult vergeten. Ze treden in de voetsporen van Scorsese en Coppola met pure cinema op het scherpst van de snede. Na een mislukte bankoverval waarbij zijn jongere broer Nick (Benny Safdie) wordt opgepakt, probeert Connie (Robert Pattinson) wanhopig het geld voor de borgtocht te vinden om Nick vrij te krijgen. Op spectaculaire wijze ontspoort zijn plan en sleept hij alles en iedereen mee in de gewelddadige chaos waarin hij verstrikt raakt. Robert Pattinson (Twilight, Maps to the Stars) maakt grote indruk als Connie en laat je als kijker geen moment los. Ook Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight) zwicht voor zijn rauwe charme. Good Time werd geselecteerd voor de competitie van het filmfestival Cannes en won daar de prijs voor Beste Soundtrack.

Regisseur en acteurs

 • Ben Safdie portait

  Ben Safdie

  Director

 • Joshua Safdie portait

  Joshua Safdie

  Director

 • Robert Pattinson portait

  Robert Pattinson

  Actor

 • Jennifer Jason Leigh portait

  Jennifer Jason Leigh

  Actor

 • Barkhad Abdi portait

  Barkhad Abdi

  Actor

Trailers

Good Time

Wil je Good Time kijken? De movie van Ben Safdie uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Good Time op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Good Time met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Good Time downloaden

Het downloaden van Good Time is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Good Time ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Good Time streamen

Het streamen van Good Time heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Good Time online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Good Time kijkt. Ideaal!

Good Time torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Good Time. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Good Time trailer

Bekijk eerst even de trailer van Good Time voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.