Tschick
%
71

Tschick

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tschick

Moeite met waar je nou Tschick moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tschick

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Terwijl zijn moeder in een kliniek is om af te kicken en zijn vader met zijn assistente zogenaamd op zakenreis is, brengt de 14-jarige Maik Klingenberg de grote vakantie alleen bij het zwembad van hun villa door. Plotseling duikt de Russische emigrant Andrej op die hem in een gestolen Lada meeneemt op een avontuurlijke reis.

Regisseur en acteurs

 • Fatih Akin portait

  Fatih Akin

  Director

 • Anand Batbileg portrait

  Anand Batbileg

  Andrej 'Tschick' Tschichatschow

 • Tristan Göbel portait

  Tristan Göbel

  Maik Klingenberg

 • Nicole Mercedes Müller portait

  Nicole Mercedes Müller

  Isa

 • Uwe Bohm portait

  Uwe Bohm

  Vater Klingenberg

 • Xenia Assenza portait

  Xenia Assenza

  Mona

 • Udo Samel portait

  Udo Samel

  Lehrer

 • Claudia Geisler portait

  Claudia Geisler

  Friedemanns Mutter

 • Aniya Wendel portrait

  Aniya Wendel

  Tatjana Cosic

 • Anja Schneider portrait

  Anja Schneider

  Mutter Klingenberg

Trailers

Tschick

Wil je Tschick kijken? De movie van Fatih Akin uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Tschick op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Tschick met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Tschick downloaden

Het downloaden van Tschick is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Tschick ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Tschick streamen

Het streamen van Tschick heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Tschick online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Tschick kijkt. Ideaal!

Tschick torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Tschick. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Tschick trailer

Bekijk eerst even de trailer van Tschick voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.