Goodbye CP
%
77

Goodbye CP

Kijk Goodbye CP

Moeite met waar je nou Goodbye CP moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The insistently brash Kazuo Hara's first film Goodbye CP (sometimes called Sayonara CP) is a relentlessly honest documentary that's more than a little difficult to watch. For 82 minutes, without outside narration or comment, Kazuo's camera studies Yokota Hiroshi, a Japanese cerebral palsy victim.

Goodbye CP

Goodbye CP streamen

Goodbye CP streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Goodbye CP downloaden

Zin om Goodbye CP te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Goodbye CP te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Goodbye CP torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Goodbye CP makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Goodbye CP trailer

Wil je er zeker van zijn dat Goodbye CP jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.