Goodbye Solo
%
74

Goodbye Solo

Nu kijken

Kijk Goodbye Solo

Moeite met waar je nou Goodbye Solo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goodbye Solo

Samenvatting

Op de eenzame wegen van Winston-Salem in North Carolina ontstaat er tussen twee mannen een onwaarschijnlijke vriendschap, die voor altijd hun levens zal veranderen. Solo is een Senegalese taxichauffeur die werkt om zijn jonge familie een beter leven te schenken. William is een harde zeventiger uit het Zuiden met een leven vol spijt. De ‘American dream’ van de een is nog maar net begonnen, terwijl die van de andere gedoemd lijkt te zijn. Maar ondanks hun verschillen realiseren beide mannen snel dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze willen toegeven.

Regisseur en acteurs

 • Ramin Bahrani portait

  Ramin Bahrani

  Director

 • Souleymane Sy Savane portait

  Souleymane Sy Savane

  Solo

 • Red West portait

  Red West

  William

 • Diana Franco Galindo portrait

  Diana Franco Galindo

  Alex

 • Lane 'Roc' Williams portrait

  Lane 'Roc' Williams

  Roc

 • Mamadou Lam portrait

  Mamadou Lam

  Mamadou

 • Carmen Leyva portrait

  Carmen Leyva

  Quiera

Goodbye Solo

Zin om Goodbye Solo lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Goodbye Solo te bekijken voor je op een rijtje.

Goodbye Solo downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Goodbye Solo downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Goodbye Solo. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Goodbye Solo er ook in SD heel goed uit.

Goodbye Solo streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Goodbye Solo net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Goodbye Solo hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Goodbye Solo helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Goodbye Solo torrent

Denk je dat je om Goodbye Solo te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Goodbye Solo trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Goodbye Solo de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.