Goodbye Solo
%
74

Goodbye Solo

Nu kijken

Kijk Goodbye Solo

Moeite met waar je nou Goodbye Solo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goodbye Solo

Samenvatting

Op de eenzame wegen van Winston-Salem in North Carolina ontstaat er tussen twee mannen een onwaarschijnlijke vriendschap, die voor altijd hun levens zal veranderen. Solo is een Senegalese taxichauffeur die werkt om zijn jonge familie een beter leven te schenken. William is een harde zeventiger uit het Zuiden met een leven vol spijt. De ‘American dream’ van de een is nog maar net begonnen, terwijl die van de andere gedoemd lijkt te zijn. Maar ondanks hun verschillen realiseren beide mannen snel dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze willen toegeven.

Regisseur en acteurs

 • Ramin Bahrani portait

  Ramin Bahrani

  Director

 • Souleymane Sy Savane portait

  Souleymane Sy Savane

  Solo

 • Red West portait

  Red West

  William

 • Diana Franco Galindo portrait

  Diana Franco Galindo

  Alex

 • Lane 'Roc' Williams portrait

  Lane 'Roc' Williams

  Roc

 • Mamadou Lam portrait

  Mamadou Lam

  Mamadou

 • Carmen Leyva portrait

  Carmen Leyva

  Quiera

Goodbye Solo

Wil je Goodbye Solo kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Goodbye Solo streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Goodbye Solo niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Goodbye Solo zelfs gratis bekijken.

Goodbye Solo downloaden

Wil je Goodbye Solo ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Goodbye Solo overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Goodbye Solo torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Goodbye Solo is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Goodbye Solo trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Goodbye Solo de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.