Goodbye Solo
%
74

Goodbye Solo

Nu kijken

Kijk Goodbye Solo

Moeite met waar je nou Goodbye Solo moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goodbye Solo

Samenvatting

Op de eenzame wegen van Winston-Salem in North Carolina ontstaat er tussen twee mannen een onwaarschijnlijke vriendschap, die voor altijd hun levens zal veranderen. Solo is een Senegalese taxichauffeur die werkt om zijn jonge familie een beter leven te schenken. William is een harde zeventiger uit het Zuiden met een leven vol spijt. De ‘American dream’ van de een is nog maar net begonnen, terwijl die van de andere gedoemd lijkt te zijn. Maar ondanks hun verschillen realiseren beide mannen snel dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze willen toegeven.

Regisseur en acteurs

 • Ramin Bahrani portait

  Ramin Bahrani

  Director

 • Souleymane Sy Savane portait

  Souleymane Sy Savane

  Solo

 • Red West portait

  Red West

  William

 • Diana Franco Galindo portrait

  Diana Franco Galindo

  Alex

 • Lane 'Roc' Williams portrait

  Lane 'Roc' Williams

  Roc

 • Mamadou Lam portrait

  Mamadou Lam

  Mamadou

 • Carmen Leyva portrait

  Carmen Leyva

  Quiera

Goodbye Solo

Goodbye Solo streamen

Goodbye Solo streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Goodbye Solo downloaden

Zin om Goodbye Solo te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Goodbye Solo te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Goodbye Solo torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Goodbye Solo makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Goodbye Solo trailer

Wil je er zeker van zijn dat Goodbye Solo jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.