Goodnight Mommy
%
67

Goodnight Mommy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Goodnight Mommy

Moeite met waar je nou Goodnight Mommy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goodnight Mommy

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In een afgelegen huis aan de rand van een bos wacht een tienjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder na haar behandeling bij een plastisch chirurg. Wanneer ze eenmaal thuiskomt herkennen ze haar niet meer terug. Niet alleen haar voorkomen is anders, ze is streng en afstandelijk en lijkt haar uiterste best te doen om het gezin van de buitenwereld af te sluiten. De jongens worden steeds achterdochtiger en vragen zich af of de vrouw wel echt hun moeder is. Ze besluiten de regie in eigen handen te nemen om de waarheid te achterhalen en laten hierbij geen middel onbenut...

Regisseur en acteurs

 • Severin Fiala portrait

  Severin Fiala

  Director

 • Veronika Franz portait

  Veronika Franz

  Director

 • Elias Schwarz portrait

  Elias Schwarz

  Elias

 • Lukas Schwarz portrait

  Lukas Schwarz

  Lukas

 • Susanne Wuest portait

  Susanne Wuest

  Die Mutter

 • Hans Escher portrait

  Hans Escher

  Priester

 • Elfriede Schatz portrait

  Elfriede Schatz

  Rotkreuz Sammlerin

 • Karl Purker portrait

  Karl Purker

  Rotkreuz Sammler

 • Georg Deliovsky portrait

  Georg Deliovsky

  Pizzalieferant

 • Christian Steindl portrait

  Christian Steindl

  Mesner

 • Christian Schatz portrait

  Christian Schatz

  Bauer

 • Erwin Schmalzbauer portrait

  Erwin Schmalzbauer

  Akkordeongott

Trailers

Goodnight Mommy

Wil je Goodnight Mommy kijken? De movie van Severin Fiala uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Goodnight Mommy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Goodnight Mommy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Goodnight Mommy downloaden

Het downloaden van Goodnight Mommy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Goodnight Mommy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Goodnight Mommy streamen

Het streamen van Goodnight Mommy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Goodnight Mommy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Goodnight Mommy kijkt. Ideaal!

Goodnight Mommy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Goodnight Mommy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Goodnight Mommy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Goodnight Mommy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.