Goodnight Mommy
%
67

Goodnight Mommy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Goodnight Mommy

Moeite met waar je nou Goodnight Mommy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goodnight Mommy

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

In een afgelegen huis aan de rand van een bos wacht een tienjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder na haar behandeling bij een plastisch chirurg. Wanneer ze eenmaal thuiskomt herkennen ze haar niet meer terug. Niet alleen haar voorkomen is anders, ze is streng en afstandelijk en lijkt haar uiterste best te doen om het gezin van de buitenwereld af te sluiten. De jongens worden steeds achterdochtiger en vragen zich af of de vrouw wel echt hun moeder is. Ze besluiten de regie in eigen handen te nemen om de waarheid te achterhalen en laten hierbij geen middel onbenut...

Regisseur en acteurs

 • Severin Fiala portrait

  Severin Fiala

  Director

 • Veronika Franz portait

  Veronika Franz

  Director

 • Elias Schwarz portrait

  Elias Schwarz

  Elias

 • Lukas Schwarz portrait

  Lukas Schwarz

  Lukas

 • Susanne Wuest portait

  Susanne Wuest

  Die Mutter

 • Hans Escher portrait

  Hans Escher

  Priester

 • Elfriede Schatz portrait

  Elfriede Schatz

  Rotkreuz Sammlerin

 • Karl Purker portrait

  Karl Purker

  Rotkreuz Sammler

 • Georg Deliovsky portrait

  Georg Deliovsky

  Pizzalieferant

 • Christian Steindl portrait

  Christian Steindl

  Mesner

 • Christian Schatz portrait

  Christian Schatz

  Bauer

 • Erwin Schmalzbauer portrait

  Erwin Schmalzbauer

  Akkordeongott

Trailers

Goodnight Mommy

Benieuwd naar Goodnight Mommy? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Goodnight Mommy kunt bekijken.

Goodnight Mommy streamen

Wil je Goodnight Mommy streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Goodnight Mommy gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Goodnight Mommy downloaden

movies als Goodnight Mommy kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Goodnight Mommy. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Goodnight Mommy. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Goodnight Mommy torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Goodnight Mommy te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Goodnight Mommy trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Goodnight Mommy je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!