Goodnight Mommy
%
67

Goodnight Mommy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Goodnight Mommy

Moeite met waar je nou Goodnight Mommy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Goodnight Mommy

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In een afgelegen huis aan de rand van een bos wacht een tienjarige tweeling op de terugkeer van hun moeder na haar behandeling bij een plastisch chirurg. Wanneer ze eenmaal thuiskomt herkennen ze haar niet meer terug. Niet alleen haar voorkomen is anders, ze is streng en afstandelijk en lijkt haar uiterste best te doen om het gezin van de buitenwereld af te sluiten. De jongens worden steeds achterdochtiger en vragen zich af of de vrouw wel echt hun moeder is. Ze besluiten de regie in eigen handen te nemen om de waarheid te achterhalen en laten hierbij geen middel onbenut...

Regisseur en acteurs

 • Severin Fiala portrait

  Severin Fiala

  Director

 • Veronika Franz portait

  Veronika Franz

  Director

 • Elias Schwarz portrait

  Elias Schwarz

  Elias

 • Lukas Schwarz portrait

  Lukas Schwarz

  Lukas

 • Susanne Wuest portait

  Susanne Wuest

  Die Mutter

 • Hans Escher portrait

  Hans Escher

  Priester

 • Elfriede Schatz portrait

  Elfriede Schatz

  Rotkreuz Sammlerin

 • Karl Purker portrait

  Karl Purker

  Rotkreuz Sammler

 • Georg Deliovsky portrait

  Georg Deliovsky

  Pizzalieferant

 • Christian Steindl portrait

  Christian Steindl

  Mesner

 • Christian Schatz portrait

  Christian Schatz

  Bauer

 • Erwin Schmalzbauer portrait

  Erwin Schmalzbauer

  Akkordeongott

Trailers

Goodnight Mommy

Wil je Goodnight Mommy kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Goodnight Mommy streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Goodnight Mommy niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Goodnight Mommy zelfs gratis bekijken.

Goodnight Mommy downloaden

Wil je Goodnight Mommy ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Goodnight Mommy overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Goodnight Mommy torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Goodnight Mommy is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Goodnight Mommy trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Goodnight Mommy de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.