Gooische Vrouwen
%
73

Gooische Vrouwen

Kijk Gooische Vrouwen

Moeite met waar je nou Gooische Vrouwen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryl’s man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

Regisseur en acteurs

 • Linda de Mol portait

  Linda de Mol

  Cheryl Morero

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Claire van Kampen

 • Derek de Lint portait

  Derek de Lint

  Dokter Rossi

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Martin Morero

 • Daniël Boissevain portait

  Daniël Boissevain

  Tom Blaauw

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Anouk Verschuur

 • Leopold Witte portait

  Leopold Witte

  Evert Lodewijkx

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Roelien Grootheeze

Gooische Vrouwen

Wil je Gooische Vrouwen kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gooische Vrouwen streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gooische Vrouwen niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gooische Vrouwen zelfs gratis bekijken.

Gooische Vrouwen downloaden

Wil je Gooische Vrouwen ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gooische Vrouwen overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gooische Vrouwen torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gooische Vrouwen is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gooische Vrouwen trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gooische Vrouwen de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.