Gooische Vrouwen 2
%
59

Gooische Vrouwen 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gooische Vrouwen 2

Moeite met waar je nou Gooische Vrouwen 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gooische Vrouwen 2

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Linda de Mol portait

  Linda de Mol

  Cheryl Morero

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Claire van Kampen

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Anouk Verschuur

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Roelien Grootheeze

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Martin Morero

 • Leopold Witte portait

  Leopold Witte

  Evert Lodewijkx

 • Derek de Lint portait

  Derek de Lint

  Dokter Rossi

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Actor

 • Reinout Scholten van Aschat portrait

  Reinout Scholten van Aschat

  Actor

 • Priscilla Knetemann portrait

  Priscilla Knetemann

  Actor

 • Dorus Witte portrait

  Dorus Witte

  Actor

 • Elise van 't Laar portrait

  Elise van 't Laar

  Actor

Trailers

Gooische Vrouwen 2

Wil je Gooische Vrouwen 2 kijken? De movie van Will Koopman uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gooische Vrouwen 2 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gooische Vrouwen 2 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gooische Vrouwen 2 downloaden

Het downloaden van Gooische Vrouwen 2 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gooische Vrouwen 2 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gooische Vrouwen 2 streamen

Het streamen van Gooische Vrouwen 2 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gooische Vrouwen 2 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gooische Vrouwen 2 kijkt. Ideaal!

Gooische Vrouwen 2 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gooische Vrouwen 2. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gooische Vrouwen 2 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gooische Vrouwen 2 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.