Gooische Vrouwen 2
%
59

Gooische Vrouwen 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gooische Vrouwen 2

Moeite met waar je nou Gooische Vrouwen 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gooische Vrouwen 2

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. De wereld van Cheryl stort in als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: hoe moet ze deze klap nu weer te boven komen? Anouk, ook ongelukkig in de liefde, klampt zich vast aan een ongezonde relatie (en aan een ongezond eetpatroon). Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert, maar haar geluk is van korte duur. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Linda de Mol portait

  Linda de Mol

  Cheryl Morero

 • Tjitske Reidinga portait

  Tjitske Reidinga

  Claire van Kampen

 • Susan Visser portait

  Susan Visser

  Anouk Verschuur

 • Lies Visschedijk portait

  Lies Visschedijk

  Roelien Grootheeze

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Martin Morero

 • Leopold Witte portait

  Leopold Witte

  Evert Lodewijkx

 • Derek de Lint portait

  Derek de Lint

  Dokter Rossi

 • Beppie Melissen portrait

  Beppie Melissen

  Actor

 • Alex Klaasen portait

  Alex Klaasen

  Actor

 • Reinout Scholten van Aschat portrait

  Reinout Scholten van Aschat

  Actor

 • Priscilla Knetemann portrait

  Priscilla Knetemann

  Actor

 • Dorus Witte portrait

  Dorus Witte

  Actor

 • Elise van 't Laar portrait

  Elise van 't Laar

  Actor

Trailers

Gooische Vrouwen 2

Zin om Gooische Vrouwen 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gooische Vrouwen 2 te bekijken voor je op een rijtje.

Gooische Vrouwen 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gooische Vrouwen 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gooische Vrouwen 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gooische Vrouwen 2 er ook in SD heel goed uit.

Gooische Vrouwen 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gooische Vrouwen 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gooische Vrouwen 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gooische Vrouwen 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gooische Vrouwen 2 torrent

Denk je dat je om Gooische Vrouwen 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gooische Vrouwen 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gooische Vrouwen 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.