Gooische Vrouwen
%
62

Gooische Vrouwen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gooische Vrouwen

Moeite met waar je nou Gooische Vrouwen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gooische Vrouwen

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

In Het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryls man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter heeft een plan, waarop Claire in paniek raakt. Roelien is van slag omdat niemand haar lijkt te waarderen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, nadat ze Anouk betrapt heeft. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  director

 • Derek de Lint portrait

  Derek de Lint

  actor

 • Daniel Boissevain portrait

  Daniel Boissevain

  actor

 • Leopold Witte portrait

  Leopold Witte

  actor

 • Peter Paul Muller portrait

  Peter Paul Muller

  actor

 • Lies Visschedijk portrait

  Lies Visschedijk

  actor

 • Susan Visser portrait

  Susan Visser

  actor

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  actor

 • Linda de Mol portrait

  Linda de Mol

  actor

Trailers

Gooische Vrouwen

Wil je Gooische Vrouwen kijken? De movie vanuit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gooische Vrouwen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gooische Vrouwen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gooische Vrouwen downloaden

Het downloaden van Gooische Vrouwen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gooische Vrouwen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gooische Vrouwen streamen

Het streamen van Gooische Vrouwen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gooische Vrouwen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gooische Vrouwen kijkt. Ideaal!

Gooische Vrouwen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gooische Vrouwen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gooische Vrouwen trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gooische Vrouwen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.