G.O.R.A.
%
80

G.O.R.A.

Nu kijken

Kijk G.O.R.A.

Moeite met waar je nou G.O.R.A. moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor G.O.R.A.

Samenvatting

Carpet dealer and UFO photo forger Arif is abducted by aliens. On the planet Gora, he helps friends escape from a meteorite strike and find freedom.

Regisseur en acteurs

 • Ömer Faruk Sorak portrait

  Ömer Faruk Sorak

  Director

 • Cem Yılmaz portait

  Cem Yılmaz

  Arif / Commander Logar / Ersan Kuneri

 • Rasim Öztekin portait

  Rasim Öztekin

  Bob Marley Faruk

 • Özkan Uğur portait

  Özkan Uğur

  Garavel

 • İdil Fırat portait

  İdil Fırat

  Mulu

 • Şafak Sezer portait

  Şafak Sezer

  Kuna

 • Özge Özberk portait

  Özge Özberk

  Princess Ceku

 • Erdal Tosun portait

  Erdal Tosun

  Rendroy

 • Ozan Guven portait

  Ozan Guven

  216-Robot

 • Cezmi Baskın portait

  Cezmi Baskın

  Amir Tocha

 • Muhittin Korkmaz portrait

  Muhittin Korkmaz

  Tihulu (as Muhittin Günaydin)

G.O.R.A.

Wil je G.O.R.A. kijken? De movie van Ömer Faruk Sorak uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om G.O.R.A. op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om G.O.R.A. met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

G.O.R.A. downloaden

Het downloaden van G.O.R.A. is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je G.O.R.A. ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

G.O.R.A. streamen

Het streamen van G.O.R.A. heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je G.O.R.A. online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar G.O.R.A. kijkt. Ideaal!

G.O.R.A. torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van G.O.R.A.. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

G.O.R.A. trailer

Bekijk eerst even de trailer van G.O.R.A. voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.