Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Moeite met waar je nou Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Wanneer de pad inspecteur Gordon met pensioen gaat, kan hij het politie bureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy. Zij heeft bewezen een uitstekend speurder te zijn, toen ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten. Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de verhalen over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp.

Regisseur en acteurs

 • Linda Hambäck portrait

  Linda Hambäck

  Director

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Gordon (voice)

 • Melinda Kinnaman portait

  Melinda Kinnaman

  Paddy (voice)

 • Felix Herngren portait

  Felix Herngren

  Valdermar (voice)

Trailers

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Wil je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes kijken? De movie van Linda Hambäck uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes downloaden

Het downloaden van Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes streamen

Het streamen van Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes kijkt. Ideaal!

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.