Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Moeite met waar je nou Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Samenvatting

Wanneer de pad inspecteur Gordon met pensioen gaat, kan hij het politie bureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy. Zij heeft bewezen een uitstekend speurder te zijn, toen ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten. Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de verhalen over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp.

Regisseur en acteurs

 • Linda Hambäck portrait

  Linda Hambäck

  Director

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Gordon (voice)

 • Melinda Kinnaman portait

  Melinda Kinnaman

  Paddy (voice)

 • Felix Herngren portait

  Felix Herngren

  Valdermar (voice)

Trailers

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Wil je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes zelfs gratis bekijken.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes downloaden

Wil je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.