Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)

Moeite met waar je nou Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) draait?

Samenvatting

De pad ‘inspecteur Gordon’ bemant een klein politiebureau in het grote Dierenbos. Gordon leidt een rustig bestaan, optreden van de politie is maar zelden nodig in het vreedzame Dierenbos. Wel doen allerlei verhalen over een gevaarlijke vos de ronde. Geen dier gaat in het donker op pad en hun kinderen mogen nooit alleen buiten spelen. Hoewel de vos zich al in geen jaren heeft laten zien, zijn de verhalen steeds gruwelijker geworden. Op een avond, terwijl de sneeuw neerdwarrelt, krijgt Gordon bezoek van een eekhoorn. Er is iets verschrikkelijks gebeurd. Iemand heeft zijn volledige voorraad noten gestolen. Hoe moet hij nu de winter doorkomen? Inspecteur Gordon vermoedt dat de vos bij de diefstal betrokken is. Tijdens het onderzoek ontmoet Gordon een slimme muis. Ze heeft geen naam, geen huis en geen werk. Gordon noemt haar Paddy, laat haar op het politiebureau slapen en stelt haar aan als zijn assistent. Gordon en Paddy vormen een excellent team. Paddy leert snel, heeft een uitstekend reukvermogen en kan dingen die Gordon niet kan, zoals in een boom klimmen en plat op de buik liggend spionneren. Samen lossen ze de zaak over de verdwenen noten op. Als blijkt dat de vos hier niet bij betrokken was, halen alle dieren opgelucht adem. Gordon besluit om Paddy als zijn opvolger te benoemen, zodat hij met pensioen kan gaan. Paddy is nauwelijks geïnstalleerd of een nieuwe zaak kondigt zich aan. Er is een ei verdwenen uit het nest van de eksters. En weer zijn er de geruchten dat de vos terug is in het bos. De dieren verstoppen zich in hun nesten en proberen Paddy te overtuigen dat zij de hulp van Gordon nodig heeft. Maar Paddy wil bewijzen dat zij de verdwijning van het ei zonder hulp kan oplossen. Maar als er 2 jonge dieren worden vermist, wordt het Paddy te veel. Ze vraagt de ervaren inspecteur Gordon om hulp. Samen lossen ze de zaak op. Had de vos er dit keer wel iets mee te maken?

Regisseur en acteurs

 • Linda Hambäck portrait

  Linda Hambäck

  Director

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Gordon (voice)

 • Melinda Kinnaman portait

  Melinda Kinnaman

  Paddy (voice)

 • Felix Herngren portait

  Felix Herngren

  Valdermar (voice)

Trailers

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)

Benieuwd naar Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) draait.

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) in de bioscoop

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL).

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) torrent

Op zoek naar een torrent van Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL)? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) zonder zorgen.

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) downloaden

Als Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes (NL) de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.