Gotham
%
64

Gotham

Kijk Gotham

Moeite met waar je nou Gotham moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A New York private eye searches for a socialite who supposedly drowned 10 years before.

Regisseur en acteurs

 • Lloyd Fonvielle portrait

  Lloyd Fonvielle

  Director

 • Virginia Madsen portait

  Virginia Madsen

  Rachel Carlyle

 • Tommy Lee Jones portait

  Tommy Lee Jones

  Eddie Mallard

 • Colin Bruce portrait

  Colin Bruce

  Charlie Rand

 • Denise Stephenson portait

  Denise Stephenson

  Debbie

 • Kevin Jarre portrait

  Kevin Jarre

  Tim

 • Frederic Forrest portait

  Frederic Forrest

  Father George

 • J.B. White portrait

  J.B. White

  Jimbo

Gotham

Veel gehoord over Gotham en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gotham heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gotham streamen

Wil je Gotham, de movie met Virginia Madsen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gotham zelfs gratis kijken.

Gotham downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gotham ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gotham er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gotham torrent

Op zoek naar een torrent van Gotham? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gotham te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gotham trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gotham. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.