Gothic
%
57

Gothic

Kijk Gothic

Moeite met waar je nou Gothic moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The year is 1816. A sprawling villa in Switzerland is the setting for a stormy night of madness. On this night of the "Haunted Summer," five famous friends gather around an ancient skull to conjure up their darkest fears. Poets Lord Byron and Percy Shelley, Shelley's fiancée Mary Godwin, Mary's stepsister Claire Clairemont and Byron's friend John Polidori spend a hallucinogenic evening confronting their fears in a frenzy of shocking lunacy. Horrifying visions invade the castle - realizations of Byron's fear of leeches, Shelley's fear of premature burial, Mary's fear of birthing a stillborn child - all brought forth in a bizarre dreamscape. They share the terrifying fantasies that chase them through the castle that night. The events of that night later inspired Mary Shelley to write the classic "Frankenstein" and Dr. Polidori to pen "The Vampyre," which became the basis for the creation of Dracula..

Gothic

Wil je Gothic kijken? De movie vanuit 1986 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Gothic op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Gothic met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Gothic downloaden

Het downloaden van Gothic is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Gothic ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Gothic streamen

Het streamen van Gothic heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Gothic online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Gothic kijkt. Ideaal!

Gothic torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Gothic. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Gothic trailer

Bekijk eerst even de trailer van Gothic voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.