Gotti
%
20

Gotti

Nu kijken

Kijk Gotti

Moeite met waar je nou Gotti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gotti

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Gotti. John Gotti was hoofd van de maffiafamilie Gambino, die in zijn tijd de grootste en machtigste misdaadorganisatie van het land was. Bekend als de "Dapper Don" maakte John's flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid hem tot een van de meeste bekende gangsters van de 20e eeuw. Hij overleed in 2002 aan de gevolgen van kanker terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat.

Regisseur en acteurs

 • John Travolta portait

  John Travolta

  John Gotti

 • Kelly Preston portait

  Kelly Preston

  Veronica Gotti

 • Stacy Keach portait

  Stacy Keach

  Neil Dellacroce

 • Pruitt Taylor Vince portait

  Pruitt Taylor Vince

  Angelo Ruggiero

 • Ella Bleu Travolta portait

  Ella Bleu Travolta

  Angel Gotti

 • Spencer Lofranco portait

  Spencer Lofranco

  John Gotti Jr.

Gotti

Benieuwd naar Gotti? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Gotti kunt bekijken.

Gotti streamen

Wil je Gotti streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Gotti gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Gotti downloaden

movies als Gotti kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Gotti. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gotti. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Gotti torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Gotti te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Gotti trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Gotti je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!