Gotti
%
20

Gotti

Nu kijken

Kijk Gotti

Moeite met waar je nou Gotti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gotti

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Gotti. John Gotti was hoofd van de maffiafamilie Gambino, die in zijn tijd de grootste en machtigste misdaadorganisatie van het land was. Bekend als de "Dapper Don" maakte John's flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid hem tot een van de meeste bekende gangsters van de 20e eeuw. Hij overleed in 2002 aan de gevolgen van kanker terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat.

Regisseur en acteurs

 • John Travolta portait

  John Travolta

  John Gotti

 • Kelly Preston portait

  Kelly Preston

  Veronica Gotti

 • Stacy Keach portait

  Stacy Keach

  Neil Dellacroce

 • Pruitt Taylor Vince portait

  Pruitt Taylor Vince

  Angelo Ruggiero

 • Ella Bleu Travolta portait

  Ella Bleu Travolta

  Angel Gotti

 • Spencer Lofranco portait

  Spencer Lofranco

  John Gotti Jr.

Gotti

Wil je Gotti kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gotti streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gotti niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gotti zelfs gratis bekijken.

Gotti downloaden

Wil je Gotti ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gotti overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gotti torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gotti is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gotti trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gotti de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.