Gotti
%
20

Gotti

Nu kijken

Kijk Gotti

Moeite met waar je nou Gotti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gotti

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De film vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Gotti. John Gotti was hoofd van de maffiafamilie Gambino, die in zijn tijd de grootste en machtigste misdaadorganisatie van het land was. Bekend als de "Dapper Don" maakte John's flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid hem tot een van de meeste bekende gangsters van de 20e eeuw. Hij overleed in 2002 aan de gevolgen van kanker terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat.

Regisseur en acteurs

 • John Travolta portait

  John Travolta

  John Gotti

 • Kelly Preston portait

  Kelly Preston

  Veronica Gotti

 • Stacy Keach portait

  Stacy Keach

  Neil Dellacroce

 • Pruitt Taylor Vince portait

  Pruitt Taylor Vince

  Angelo Ruggiero

 • Ella Bleu Travolta portait

  Ella Bleu Travolta

  Angel Gotti

 • Spencer Lofranco portait

  Spencer Lofranco

  John Gotti Jr.

Gotti

Zin om Gotti lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gotti te bekijken voor je op een rijtje.

Gotti downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gotti downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gotti. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gotti er ook in SD heel goed uit.

Gotti streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gotti net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gotti hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gotti helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gotti torrent

Denk je dat je om Gotti te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gotti trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gotti de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.