Gozaran - Time Passing
%
69

Gozaran - Time Passing

Kijk Gozaran - Time Passing

Moeite met waar je nou Gozaran - Time Passing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het is de droom van de Perzische avant-garde componist Nader Mashayekhi om moderne klassieke muziek naar zijn geboorteplaats Iran te brengen. Zijn droom wordt werkelijkheid wanneer hij gevraagd wordt om het Symfonieorkest van Teheran te leiden. Samen met de muzikanten, die gefrustreerd zijn door de censuur, probeert hij het Orkest naar het niveau van de internationale muzikale wereld te tillen. De muziek verbreedt de horizon voor de jonge musici en geeft hen nieuwe hoop en vertrouwen. Echter na de verkiezingen van 2009 is het voor het orkest onmogelijk geworden om in Teheran te musiceren en wordt Nader gedwongen Iran te verlaten. Wat gebeurt er met zijn droom en de jonge muzikanten die hij achter laat? Nader kijkt terug op zijn leven en filosofeert over de betekenis van muziek en poëzie, en de onmogelijke, maar ongebroken liefde voor zijn geboorteland.

Regisseur en acteurs

  • Frank Scheffer portrait

    Frank Scheffer

    Director

Gozaran - Time Passing

Gozaran - Time Passing streamen

Gozaran - Time Passing streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Gozaran - Time Passing downloaden

Zin om Gozaran - Time Passing te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Gozaran - Time Passing te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Gozaran - Time Passing torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Gozaran - Time Passing makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Gozaran - Time Passing trailer

Wil je er zeker van zijn dat Gozaran - Time Passing jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.