Grace Jones: Bloodlight and Bami

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Bekijk de trailer

Kijk Grace Jones: Bloodlight and Bami

Moeite met waar je nou Grace Jones: Bloodlight and Bami moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Groter dan het leven, wild, uitdagend en androgyn, maar ook model, pop-icoon en actrice - Grace Jones is het allemaal! Met 'Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de jaren tachtig sloeg ze een brug tussen disco en new wave en verzoende aldus water en vuur. Maar deze onwereldse zangeres is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde Grace Jones een aantal jaren waarin Grace zich volledig openstelde. Ze neemt ons mee naar Jamaica waar we kennismaken met haar familie en de achtergrond van haar traumatische jeugd wordt onthuld. We zien haar in Parijs op een fotoshoot met de beroemde fotograaf (en toenmalige partner en vader van haar zoon) Jean-Paul Goude en tijdens een spectaculair optreden in 2016 in Dublin waar ze iconische hits vertolkt als Slave To The Rhythm, Pull Up To The Bumper, Nipple To The Bottle en meer recente stukken als Williams' Blood en Hurricane en covers als Love Is The Drug. "Bloodlight' is het rode studiolampje wat aangaat als een artiest aan het opnemen en 'Bami' is Jamaicaans brood, de basis van de dagelijkse voeding. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen. "Weelderige en zintuiglijke traktatie" ~ Hollywood Reporter ; "Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones" ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt" ~ Sunday Times.

Regisseur en acteurs

  • Sophie Fiennes portrait

    Sophie Fiennes

    Director

  • Grace Jones portait

    Grace Jones

    Herself

Trailers

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Wil je Grace Jones: Bloodlight and Bami kijken? De movie van Sophie Fiennes uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Grace Jones: Bloodlight and Bami op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Grace Jones: Bloodlight and Bami met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Grace Jones: Bloodlight and Bami downloaden

Het downloaden van Grace Jones: Bloodlight and Bami is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Grace Jones: Bloodlight and Bami ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Grace Jones: Bloodlight and Bami streamen

Het streamen van Grace Jones: Bloodlight and Bami heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Grace Jones: Bloodlight and Bami online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Grace Jones: Bloodlight and Bami kijkt. Ideaal!

Grace Jones: Bloodlight and Bami torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Grace Jones: Bloodlight and Bami. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Grace Jones: Bloodlight and Bami trailer

Bekijk eerst even de trailer van Grace Jones: Bloodlight and Bami voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.