Grace Jones: Bloodlight and Bami

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Bekijk de trailer

Kijk Grace Jones: Bloodlight and Bami

Moeite met waar je nou Grace Jones: Bloodlight and Bami moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Groter dan het leven, wild, uitdagend en androgyn, maar ook model, pop-icoon en actrice - Grace Jones is het allemaal! Met 'Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de jaren tachtig sloeg ze een brug tussen disco en new wave en verzoende aldus water en vuur. Maar deze onwereldse zangeres is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde Grace Jones een aantal jaren waarin Grace zich volledig openstelde. Ze neemt ons mee naar Jamaica waar we kennismaken met haar familie en de achtergrond van haar traumatische jeugd wordt onthuld. We zien haar in Parijs op een fotoshoot met de beroemde fotograaf (en toenmalige partner en vader van haar zoon) Jean-Paul Goude en tijdens een spectaculair optreden in 2016 in Dublin waar ze iconische hits vertolkt als Slave To The Rhythm, Pull Up To The Bumper, Nipple To The Bottle en meer recente stukken als Williams' Blood en Hurricane en covers als Love Is The Drug. "Bloodlight' is het rode studiolampje wat aangaat als een artiest aan het opnemen en 'Bami' is Jamaicaans brood, de basis van de dagelijkse voeding. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen. "Weelderige en zintuiglijke traktatie" ~ Hollywood Reporter ; "Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones" ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt" ~ Sunday Times.

Regisseur en acteurs

  • Sophie Fiennes portrait

    Sophie Fiennes

    Director

  • Grace Jones portait

    Grace Jones

    Herself

Trailers

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Veel gehoord over Grace Jones: Bloodlight and Bami en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Grace Jones: Bloodlight and Bami heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Grace Jones: Bloodlight and Bami streamen

Wil je Grace Jones: Bloodlight and Bami, de movie met Grace Jones, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Grace Jones: Bloodlight and Bami zelfs gratis kijken.

Grace Jones: Bloodlight and Bami downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Grace Jones: Bloodlight and Bami ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Grace Jones: Bloodlight and Bami er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Grace Jones: Bloodlight and Bami torrent

Op zoek naar een torrent van Grace Jones: Bloodlight and Bami? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Grace Jones: Bloodlight and Bami te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Grace Jones: Bloodlight and Bami trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Grace Jones: Bloodlight and Bami. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.