Grace Jones: Bloodlight and Bami

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grace Jones: Bloodlight and Bami

Moeite met waar je nou Grace Jones: Bloodlight and Bami moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grace Jones: Bloodlight and Bami

Samenvatting

Groter dan het leven, wild, uitdagend en androgyn, maar ook model, pop-icoon en actrice - Grace Jones is het allemaal! Met 'Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de jaren tachtig sloeg ze een brug tussen disco en new wave en verzoende aldus water en vuur. Maar deze onwereldse zangeres is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde Grace Jones een aantal jaren waarin Grace zich volledig openstelde. Ze neemt ons mee naar Jamaica waar we kennismaken met haar familie en de achtergrond van haar traumatische jeugd wordt onthuld. We zien haar in Parijs op een fotoshoot met de beroemde fotograaf (en toenmalige partner en vader van haar zoon) Jean-Paul Goude en tijdens een spectaculair optreden in 2016 in Dublin waar ze iconische hits vertolkt als Slave To The Rhythm, Pull Up To The Bumper, Nipple To The Bottle en meer recente stukken als Williams' Blood en Hurricane en covers als Love Is The Drug. "Bloodlight' is het rode studiolampje wat aangaat als een artiest aan het opnemen en 'Bami' is Jamaicaans brood, de basis van de dagelijkse voeding. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen. "Weelderige en zintuiglijke traktatie" ~ Hollywood Reporter ; "Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones" ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt" ~ Sunday Times.

Regisseur en acteurs

  • Sophie Fiennes portrait

    Sophie Fiennes

    Director

  • Grace Jones portait

    Grace Jones

    Herself

Trailers

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Benieuwd naar Grace Jones: Bloodlight and Bami? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Grace Jones: Bloodlight and Bami draait.

Grace Jones: Bloodlight and Bami in de bioscoop

Grace Jones: Bloodlight and Bami draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Grace Jones: Bloodlight and Bami.

Grace Jones: Bloodlight and Bami streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Grace Jones: Bloodlight and Bami te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Grace Jones: Bloodlight and Bami een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Grace Jones: Bloodlight and Bami zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Grace Jones: Bloodlight and Bami torrent

Op zoek naar een torrent van Grace Jones: Bloodlight and Bami? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Grace Jones: Bloodlight and Bami zonder zorgen.

Grace Jones: Bloodlight and Bami downloaden

Als Grace Jones: Bloodlight and Bami binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Grace Jones: Bloodlight and Bami trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Grace Jones: Bloodlight and Bami de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.