Grace Jones: Bloodlight and Bami

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grace Jones: Bloodlight and Bami

Moeite met waar je nou Grace Jones: Bloodlight and Bami moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grace Jones: Bloodlight and Bami

Samenvatting

Groter dan het leven, wild, uitdagend en androgyn, maar ook model, pop-icoon en actrice - Grace Jones is het allemaal! Met 'Nightclubbing’ en ‘Slave to the Rhythm’ in de jaren tachtig sloeg ze een brug tussen disco en new wave en verzoende aldus water en vuur. Maar deze onwereldse zangeres is ook dochter, moeder, zus en zelfs grootmoeder. Sophie Fiennes volgde Grace Jones een aantal jaren waarin Grace zich volledig openstelde. Ze neemt ons mee naar Jamaica waar we kennismaken met haar familie en de achtergrond van haar traumatische jeugd wordt onthuld. We zien haar in Parijs op een fotoshoot met de beroemde fotograaf (en toenmalige partner en vader van haar zoon) Jean-Paul Goude en tijdens een spectaculair optreden in 2016 in Dublin waar ze iconische hits vertolkt als Slave To The Rhythm, Pull Up To The Bumper, Nipple To The Bottle en meer recente stukken als Williams' Blood en Hurricane en covers als Love Is The Drug. "Bloodlight' is het rode studiolampje wat aangaat als een artiest aan het opnemen en 'Bami' is Jamaicaans brood, de basis van de dagelijkse voeding. Grace Jones: Bloodlight and Bami vlecht het publieke en privé leven van Grace Jones samen in een uniek portret wat alle facetten van haar leven toont: de zigeuner, de artiest en feestende hedonist, de warme en grappige vrouw en moeder met het felle en vasthoudende zakentalent. Dit is een Grace zoals we haar nog niet kennen. "Weelderige en zintuiglijke traktatie" ~ Hollywood Reporter ; "Vangt op Filmische en Spannende wijze de Spirit van Grace Jones" ~ Screen Daily; “Ontroerend en Onthulllend hoe Fiennes de dualiteit van Jones vangt" ~ Sunday Times.

Regisseur en acteurs

  • Sophie Fiennes portrait

    Sophie Fiennes

    Director

  • Grace Jones portait

    Grace Jones

    Herself

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Grace Jones: Bloodlight and Bami

Benieuwd naar Grace Jones: Bloodlight and Bami? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Grace Jones: Bloodlight and Bami kunt bekijken.

Grace Jones: Bloodlight and Bami streamen

Wil je Grace Jones: Bloodlight and Bami streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Grace Jones: Bloodlight and Bami gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Grace Jones: Bloodlight and Bami downloaden

movies als Grace Jones: Bloodlight and Bami kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Grace Jones: Bloodlight and Bami. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Grace Jones: Bloodlight and Bami. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Grace Jones: Bloodlight and Bami torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Grace Jones: Bloodlight and Bami te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Grace Jones: Bloodlight and Bami trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Grace Jones: Bloodlight and Bami je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!