Grand Central
%
62

Grand Central

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grand Central

Moeite met waar je nou Grand Central moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grand Central

Samenvatting

De jonge man Gary (Tahar Rahim - Un prophète, 2009) gaat na verschillende baantjes werken bij een kerncentrale. Daar tussen de reactoren en hoge doses radioactiviteit, vindt hij waar hij naar op zoek was; geld, een team en een familie. Maar ook Karole (Léa Seydoux - La vie d'Adèle, 2013), Toni's vrouw, op wie hij verliefd wordt. Wanneer Gary de grens van het aanvaardbare stralingsniveau van radioactiviteit bereikt, besluit hij hierover te liegen uit de angst gescheiden te worden van Karole. Langzaam wordt Gary besmet door straling en verboden liefde. Een complex liefdesverhaal dat zich afspeelt in de kernenergie-industrie van Frankrijk, waar elke dag een nieuwe bedreiging vormt.

Regisseur en acteurs

 • Rebecca Zlotowski portait

  Rebecca Zlotowski

  Director

 • Léa Seydoux portait

  Léa Seydoux

  Karole

 • Tahar Rahim portait

  Tahar Rahim

  Gary

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Gilles

 • Denis Ménochet portait

  Denis Ménochet

  Toni

 • Johan Libéreau portait

  Johan Libéreau

  Tcherno

 • Nozha Khouadra portait

  Nozha Khouadra

  Maria

 • Nahuel Pérez Biscayart portait

  Nahuel Pérez Biscayart

  Isaac

 • Camille Lellouche portrait

  Camille Lellouche

  Géraldine

 • Guillaume Verdier portait

  Guillaume Verdier

  Bertrand

 • Marie Berto portrait

  Marie Berto

  Morali

Trailers

Grand Central

Veel gehoord over Grand Central en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Grand Central heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Grand Central streamen

Wil je Grand Central, de movie met Léa Seydoux, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Grand Central zelfs gratis kijken.

Grand Central downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Grand Central ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Grand Central er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Grand Central torrent

Op zoek naar een torrent van Grand Central? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Grand Central te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Grand Central trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Grand Central. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.