Grand Slam
%
86

Grand Slam

Kijk Grand Slam

Moeite met waar je nou Grand Slam moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A group of Welsh rugby fans go over to see Wales play France in the final match of the Six Nations rugby tournament. Caradog Evans goes there also to seek an old flame from his wartime combat in the 1940s. His son, finds a love in Paris too. Written by Reece Lloyd

Grand Slam

Op zoek naar Grand Slam? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Grand Slam streamen

Het streamen van movies als Grand Slam heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Grand Slam waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Grand Slam dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Grand Slam downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Grand Slam te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Grand Slam torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Grand Slam trailer

Weet je nog niet zeker of Grand Slam jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.