Adieu Berthe
%
60

Adieu Berthe

Nu kijken

Kijk Adieu Berthe

Moeite met waar je nou Adieu Berthe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adieu Berthe

Samenvatting

Armand krijgt in volle midlifecrisis te maken met allerlei problemen. Zo leeft hij tussen zijn minnares en zijn vrouw, een opdringerige schoonmoeder en heeft hij een slechte verstandhouding met zijn kinderen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet hij daarbovenop nog eens de begrafenis van zijn grootmoeder regelen.

Regisseur en acteurs

 • Bruno Podalydès portait

  Bruno Podalydès

  Director

 • Valérie Lemercier portait

  Valérie Lemercier

  Alix

 • Denis Podalydès portait

  Denis Podalydès

  Armand

 • Isabelle Candelier portait

  Isabelle Candelier

  Hélène

 • Bruno Podalydès portait

  Bruno Podalydès

  Yvon Grinda

 • Pierre Arditi portait

  Pierre Arditi

  Le père d'Armand

Adieu Berthe

Adieu Berthe streamen

Adieu Berthe streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Adieu Berthe downloaden

Zin om Adieu Berthe te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Adieu Berthe te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Adieu Berthe torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Adieu Berthe makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Adieu Berthe trailer

Wil je er zeker van zijn dat Adieu Berthe jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.