Adieu Berthe
%
60

Adieu Berthe

Nu kijken

Kijk Adieu Berthe

Moeite met waar je nou Adieu Berthe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Adieu Berthe

Samenvatting

Armand krijgt in volle midlifecrisis te maken met allerlei problemen. Zo leeft hij tussen zijn minnares en zijn vrouw, een opdringerige schoonmoeder en heeft hij een slechte verstandhouding met zijn kinderen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet hij daarbovenop nog eens de begrafenis van zijn grootmoeder regelen.

Regisseur en acteurs

 • Bruno Podalydès portait

  Bruno Podalydès

  Director

 • Valérie Lemercier portait

  Valérie Lemercier

  Alix

 • Denis Podalydès portait

  Denis Podalydès

  Armand

 • Isabelle Candelier portait

  Isabelle Candelier

  Hélène

 • Bruno Podalydès portait

  Bruno Podalydès

  Yvon Grinda

 • Pierre Arditi portait

  Pierre Arditi

  Le père d'Armand

Adieu Berthe

Zin om Adieu Berthe lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Adieu Berthe te bekijken voor je op een rijtje.

Adieu Berthe downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Adieu Berthe downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Adieu Berthe. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Adieu Berthe er ook in SD heel goed uit.

Adieu Berthe streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Adieu Berthe net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Adieu Berthe hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Adieu Berthe helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Adieu Berthe torrent

Denk je dat je om Adieu Berthe te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Adieu Berthe trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Adieu Berthe de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.