Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love
%
51

Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love

Kijk Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love

Moeite met waar je nou Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A shy nurse is bitten by a zombie and becomes a flesh eating sex kitten. GRAVEYARD ALIVE is a cross between 1920's German Expressionism and 1960's B-horror films. Shot in and around the Montreal area, this is Bastard Amber Production's first full-length feature. The story follows Patsy, a lonely, dreamy nurse who, after being bitten by a zombie, becomes a sex-kitten. With her newfound powers, she tries to win back her old flame, the suave and handsome Dr. Dox, from Goodie , a bitchy young nurse. As the film progresses, Patsy must also learn to deal with her new affliction and to live her life, no longer in her romantic dream world, but in a harsher yet ultimately more satisfying reality. Shot in Techniscope with a 1:2.35 aspect ratio, an old process used in many 1960's films such as Dario Argento's "The Cat O' Nine Tails", GRAVEYARD ALIVE promises to invigorate the horror genre stylistically as well as with its audacious and thought-provoking content.

Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love

Zin om Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love te bekijken voor je op een rijtje.

Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love er ook in SD heel goed uit.

Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love torrent

Denk je dat je om Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Graveyard Alive- A Zombie Nurse in Love de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.