Gravity
%
78

Gravity

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gravity

Moeite met waar je nou Gravity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gravity

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Tijdens een ruimtewandeling vernielt ruimteschroot de shuttle van de astronauten Ryan Stone en Matt Kowalski. Ze bevinden zich hulpeloos in een baan om de aarde en hun enige hoop is een niet ver van hen verwijderd Russisch ruimtestation.

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Cuarón portait

  Alfonso Cuarón

  Director

 • Sandra Bullock portait

  Sandra Bullock

  Dr. Ryan Stone

 • George Clooney portait

  George Clooney

  Matt Kowalski

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Mission Control (voice)

 • Orto Ignatiussen portait

  Orto Ignatiussen

  Aningaaq (voice)

 • Phaldut Sharma portait

  Phaldut Sharma

  Shariff (voice)

 • Amy Warren portait

  Amy Warren

  Explorer Captain (voice)

 • Basher Savage portait

  Basher Savage

  Space Station Captain (voice)

Trailers

Gravity

Op zoek naar Gravity? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Gravity streamen

Het streamen van movies als Gravity heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Gravity waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Gravity dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Gravity downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Gravity te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Gravity torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Gravity trailer

Weet je nog niet zeker of Gravity jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.