Gravity
%
78

Gravity

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gravity

Moeite met waar je nou Gravity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gravity

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Tijdens een ruimtewandeling vernielt ruimteschroot de shuttle van de astronauten Ryan Stone en Matt Kowalski. Ze bevinden zich hulpeloos in een baan om de aarde en hun enige hoop is een niet ver van hen verwijderd Russisch ruimtestation.

Regisseur en acteurs

 • Alfonso Cuarón portait

  Alfonso Cuarón

  Director

 • Sandra Bullock portait

  Sandra Bullock

  Dr. Ryan Stone

 • George Clooney portait

  George Clooney

  Matt Kowalski

 • Ed Harris portait

  Ed Harris

  Mission Control (voice)

 • Orto Ignatiussen portait

  Orto Ignatiussen

  Aningaaq (voice)

 • Phaldut Sharma portait

  Phaldut Sharma

  Shariff (voice)

 • Amy Warren portait

  Amy Warren

  Explorer Captain (voice)

 • Basher Savage portait

  Basher Savage

  Space Station Captain (voice)

Trailers

Gravity

Zin om Gravity lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gravity te bekijken voor je op een rijtje.

Gravity downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gravity downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gravity. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gravity er ook in SD heel goed uit.

Gravity streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gravity net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gravity hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gravity helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gravity torrent

Denk je dat je om Gravity te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gravity trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gravity de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.