Gravity
%
81

Gravity

Kijk Gravity

Moeite met waar je nou Gravity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In this spoof of public-school educational films, young Mary Jane asks the question, "What is gravity?" After asking various (dysfunctional) family members without success, she then asks Dr. Waxman of the Karl LaFong Foundation for Gravitational Research (motto: "heads in the clouds and feet on the ground"), who explains that gravity is caused by a substance named GR12. Unfortunately, the world is running out of GR12. The cartoon character Jiminy Gravity then explains (in song) how we can conserve gravity with such practices as sitting on the floor and carrying helium balloons.

Regisseur en acteurs

  • Michael Nankin portait

    Michael Nankin

    Director

  • David Wechter portrait

    David Wechter

    Director

Gravity

Wil je Gravity kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1976 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Gravity streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Gravity niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Gravity zelfs gratis bekijken.

Gravity downloaden

Wil je Gravity ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Gravity overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Gravity torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Gravity is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Gravity trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Gravity de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.