Great Balls of Fire
%
62

Great Balls of Fire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Great Balls of Fire

Moeite met waar je nou Great Balls of Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Great Balls of Fire

Samenvatting

Biografie van jaren-50-rocker Jerry Lee Lewis (bijgenaamd 'The Killer'), een tweemaal getrouwde herrieschopper die het onheil over zich afriep toen hij trouwde met zijn 13-jarige nichtje. Gebaseerd op het boek van Myra Lewis en Murray Silver Jr.

Regisseur en acteurs

 • Jim McBride portait

  Jim McBride

  Director

 • Dennis Quaid portait

  Dennis Quaid

  Jerry Lee Lewis

 • Winona Ryder portait

  Winona Ryder

  Myra Gale Brown

 • John Doe portait

  John Doe

  J.W. Brown

 • Stephen Tobolowsky portait

  Stephen Tobolowsky

  Jud Phillips

 • Alec Baldwin portait

  Alec Baldwin

  Jimmy Swaggart

 • Lisa Blount portait

  Lisa Blount

  Lois Brown

 • Trey Wilson portait

  Trey Wilson

  Sam Phillips

 • Steve Allen portait

  Steve Allen

  himself

 • Michael St. Gerard portrait

  Michael St. Gerard

  Elvis

 • Mojo Nixon portait

  Mojo Nixon

  James Van Eaton

 • Kelli Clevenger portrait

  Kelli Clevenger

  dancer

Trailers

Great Balls of Fire

Benieuwd naar Great Balls of Fire? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Great Balls of Fire kunt bekijken.

Great Balls of Fire streamen

Wil je Great Balls of Fire streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Great Balls of Fire gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Great Balls of Fire downloaden

movies als Great Balls of Fire kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Great Balls of Fire. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Great Balls of Fire. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Great Balls of Fire torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Great Balls of Fire te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Great Balls of Fire trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Great Balls of Fire je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!