Great Expectations
%
80

Great Expectations

Nu kijken

Kijk Great Expectations

Moeite met waar je nou Great Expectations moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Great Expectations

Samenvatting

De weesjongen Pip helpt de ontsnapte dwangarbeider Magwitch aan voedsel, ook al moet hij daarvoor stelen. Magwitch wordt opnieuw gesnapt en naar New South Wales gestuurd. Pip wordt door zijn oom Pumblechook geïntroduceerd in het huis van mevrouw Havisham. Ze woont er helemaal van de buitenwereld afgesloten, samen met haar beschermelinge Estella. Dit mooie meisje wordt door haar voogdes opgevoed met de bedoeling dat ze later vele mannenharten zou breken. Mevrouw Havisham haat mannen sinds ze op haar huwelijksdag in de steek gelaten werd door haar verloofde. Pip wordt verliefd op Estella, maar zij speelt een spelletje met zijn gevoelens. Later wordt de opgroeiende Pip toevertrouwd aan zijn schoonbroer Joe Gagery, een smid. Op zijn achttiende ontvangt hij onverwachts geld van een onbekende weldoener. Pip trekt naar Londen en ontmoet opnieuw Estella, die evenwel trouw blijft aan de belofte die zij haar voogdes heeft gedaan... (n.a.v. het Dickens-jaar: de beroemde Britse schrijver werd 200 jaar geleden geboren)

Regisseur en acteurs

 • David Lean portait

  David Lean

  Director

 • John Mills portait

  John Mills

  Pip

 • Anthony Wager portrait

  Anthony Wager

  Young Pip

 • Valerie Hobson portait

  Valerie Hobson

  Estella

 • Jean Simmons portait

  Jean Simmons

  Young Estella

 • Bernard Miles portait

  Bernard Miles

  Joe Gargery

 • Francis L. Sullivan portait

  Francis L. Sullivan

  Mr. Jaggers

 • Finlay Currie portait

  Finlay Currie

  Magwitch

 • Martita Hunt portait

  Martita Hunt

  Miss Havisham

 • Alec Guinness portait

  Alec Guinness

  Herbert Pocket

 • Ivor Barnard portrait

  Ivor Barnard

  Mr. Wemmick

 • Freda Jackson portait

  Freda Jackson

  Mrs. Joe

Great Expectations

Wil je Great Expectations kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1946 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Great Expectations streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Great Expectations niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Great Expectations zelfs gratis bekijken.

Great Expectations downloaden

Wil je Great Expectations ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Great Expectations overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Great Expectations torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Great Expectations is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Great Expectations trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Great Expectations de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.