Great Kills Road
%
52

Great Kills Road

Kijk Great Kills Road

Moeite met waar je nou Great Kills Road moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In documentairestijl gefilmde speelfilm waarin de Nederlander Maas de Boer naar New York vertrekt om zijn ex-vrouw een kwellend geheim te vertellen. Acht jaar eerder heeft zij hem samen met hun ernstig gehandicapte zoon achtergelaten om terug te gaan naar haar geboortestad New York. De camera volgt de man terwijl hij vanuit zijn sjofele hotel elke dag weer de straten van New York afstruint op zoek naar zijn voormalige geliefde. Het enige tastbare restant is een foto van de stad met de tekst 'sorry'. Omdat alle sporen dood lopen, roept hij de hulp in van een detective. Great Kills Road laat zijn fictieve hoofdpersoon lange tochten maken door de stad waarbij de straten van New York het hyperrealistische decor vormen. Wat in scène is gezet en wat niet, is hier niet langer duidelijk. De prominente rol van de stad als het labyrint waarin De Boer zijn weg moet vinden, lijkt ambivalente gevoelens van bewondering en intimidatie weer te geven. Behalve een persoonlijke zoektocht is Great Kills Road daarmee ook een kleine ode aan deze legendarische stad.

Regisseur en acteurs

  • Tjebbo Penning portrait

    Tjebbo Penning

    Director

Great Kills Road

Great Kills Road streamen

Great Kills Road streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Great Kills Road downloaden

Zin om Great Kills Road te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Great Kills Road te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Great Kills Road torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Great Kills Road makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Great Kills Road trailer

Wil je er zeker van zijn dat Great Kills Road jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.