Greatest Expectations
%
60

Greatest Expectations

Kijk Greatest Expectations

Moeite met waar je nou Greatest Expectations moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chang-sik lives strictly by the freeloader's handbook, doing the rounds of free samples in department store food sections and sponging off of his older brother. Mi-young nurtures grandiose dreams of becoming a TV actress but has failed every audition because she just can't act. The two unemployed with similar schedules and living in the same neighborhood are bound to run into each other, and they do. One day, Chang-sik and Mi-young are walking around distractedly when they end up in a head-on collision. Chang-sik's coins spill out from his hands and scatter all over the ground. His precious coins! He chases after every single one but ends up 10 cents short. He viciously turns to the Mi-young but she refuses to give him 10 cents...

Regisseur en acteurs

 • Sang-hun Oh portrait

  Sang-hun Oh

  Director

 • Im Chang-Jung portait

  Im Chang-Jung

  Chang-shik

 • Kim Sun-a portait

  Kim Sun-a

  Mi-yeong

 • Yi Shin portait

  Yi Shin

  Seong-hie

 • Kim Soo-mi portait

  Kim Soo-mi

  Mi-yeong's mother

 • Gong Hyung-jin portait

  Gong Hyung-jin

  Yong-shik

Greatest Expectations

Wil je Greatest Expectations kijken? De movie van Sang-hun Oh uit 2003 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Greatest Expectations op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Greatest Expectations met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Greatest Expectations downloaden

Het downloaden van Greatest Expectations is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Greatest Expectations ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Greatest Expectations streamen

Het streamen van Greatest Expectations heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Greatest Expectations online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Greatest Expectations kijkt. Ideaal!

Greatest Expectations torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Greatest Expectations. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Greatest Expectations trailer

Bekijk eerst even de trailer van Greatest Expectations voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.