Greencard Warriors
%
51

Greencard Warriors

Bekijk de trailer

Kijk Greencard Warriors

Moeite met waar je nou Greencard Warriors moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de Verenigde Staten worden onder kansloze illegale immigranten, jongeren geronseld voor het Amerikaanse leger. Het geboden zicht op een legaal bestaan voor de jonge dienders en hun familie blijkt in de praktijk vaak een valse belofte te zijn. Deze speelfilm laat de gevolgen daarvan zien voor een arme latino familie, in een woonwijk waar criminaliteit de enige andere optie is om te kunnen overleven. Het verhaal wordt geschetst vanuit de verschillende perspectieven, waaronder dat van de jonge Angel die dromen en liefde ziet vervliegen.

Regisseur en acteurs

 • Miriam Kruishoop portrait

  Miriam Kruishoop

  Director

 • Manny Perez portrait

  Manny Perez

  Actor

 • Angel Amaral portrait

  Angel Amaral

  Actor

 • Adrian Bellani portrait

  Adrian Bellani

  Actor

 • Vivica A. Fox portrait

  Vivica A. Fox

  Actor

 • Page Hurd portrait

  Page Hurd

  Actor

 • McKinley Freeman portrait

  McKinley Freeman

  Actor

Trailers

Greencard Warriors

Zin om Greencard Warriors lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Greencard Warriors te bekijken voor je op een rijtje.

Greencard Warriors downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Greencard Warriors downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Greencard Warriors. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Greencard Warriors er ook in SD heel goed uit.

Greencard Warriors streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Greencard Warriors net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Greencard Warriors hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Greencard Warriors helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Greencard Warriors torrent

Denk je dat je om Greencard Warriors te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Greencard Warriors trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Greencard Warriors de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.