Greencard Warriors
%
51

Greencard Warriors

Bekijk de trailer

Kijk Greencard Warriors

Moeite met waar je nou Greencard Warriors moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de Verenigde Staten worden onder kansloze illegale immigranten, jongeren geronseld voor het Amerikaanse leger. Het geboden zicht op een legaal bestaan voor de jonge dienders en hun familie blijkt in de praktijk vaak een valse belofte te zijn. Deze speelfilm laat de gevolgen daarvan zien voor een arme latino familie, in een woonwijk waar criminaliteit de enige andere optie is om te kunnen overleven. Het verhaal wordt geschetst vanuit de verschillende perspectieven, waaronder dat van de jonge Angel die dromen en liefde ziet vervliegen.

Regisseur en acteurs

 • Miriam Kruishoop portrait

  Miriam Kruishoop

  Director

 • Manny Perez portrait

  Manny Perez

  Actor

 • Angel Amaral portrait

  Angel Amaral

  Actor

 • Adrian Bellani portrait

  Adrian Bellani

  Actor

 • Vivica A. Fox portrait

  Vivica A. Fox

  Actor

 • Page Hurd portrait

  Page Hurd

  Actor

 • McKinley Freeman portrait

  McKinley Freeman

  Actor

Trailers

Greencard Warriors

Veel gehoord over Greencard Warriors en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Greencard Warriors heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Greencard Warriors streamen

Wil je Greencard Warriors, de movie met Manny Perez, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Greencard Warriors zelfs gratis kijken.

Greencard Warriors downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Greencard Warriors ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Greencard Warriors er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Greencard Warriors torrent

Op zoek naar een torrent van Greencard Warriors? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Greencard Warriors te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Greencard Warriors trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Greencard Warriors. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.