Greencard Warriors
%
51

Greencard Warriors

Bekijk de trailer

Kijk Greencard Warriors

Moeite met waar je nou Greencard Warriors moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de Verenigde Staten worden onder kansloze illegale immigranten, jongeren geronseld voor het Amerikaanse leger. Het geboden zicht op een legaal bestaan voor de jonge dienders en hun familie blijkt in de praktijk vaak een valse belofte te zijn. Deze speelfilm laat de gevolgen daarvan zien voor een arme latino familie, in een woonwijk waar criminaliteit de enige andere optie is om te kunnen overleven. Het verhaal wordt geschetst vanuit de verschillende perspectieven, waaronder dat van de jonge Angel die dromen en liefde ziet vervliegen.

Regisseur en acteurs

 • Miriam Kruishoop portrait

  Miriam Kruishoop

  Director

 • Manny Perez portrait

  Manny Perez

  Actor

 • Angel Amaral portrait

  Angel Amaral

  Actor

 • Adrian Bellani portrait

  Adrian Bellani

  Actor

 • Vivica A. Fox portrait

  Vivica A. Fox

  Actor

 • Page Hurd portrait

  Page Hurd

  Actor

 • McKinley Freeman portrait

  McKinley Freeman

  Actor

Trailers

Greencard Warriors

Wil je Greencard Warriors kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Greencard Warriors streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Greencard Warriors niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Greencard Warriors zelfs gratis bekijken.

Greencard Warriors downloaden

Wil je Greencard Warriors ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Greencard Warriors overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Greencard Warriors torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Greencard Warriors is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Greencard Warriors trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Greencard Warriors de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.