Greencard Warriors
%
51

Greencard Warriors

Bekijk de trailer

Kijk Greencard Warriors

Moeite met waar je nou Greencard Warriors moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de Verenigde Staten worden onder kansloze illegale immigranten, jongeren geronseld voor het Amerikaanse leger. Het geboden zicht op een legaal bestaan voor de jonge dienders en hun familie blijkt in de praktijk vaak een valse belofte te zijn. Deze speelfilm laat de gevolgen daarvan zien voor een arme latino familie, in een woonwijk waar criminaliteit de enige andere optie is om te kunnen overleven. Het verhaal wordt geschetst vanuit de verschillende perspectieven, waaronder dat van de jonge Angel die dromen en liefde ziet vervliegen.

Regisseur en acteurs

 • Miriam Kruishoop portrait

  Miriam Kruishoop

  Director

 • Manny Perez portrait

  Manny Perez

  Actor

 • Angel Amaral portrait

  Angel Amaral

  Actor

 • Adrian Bellani portrait

  Adrian Bellani

  Actor

 • Vivica A. Fox portrait

  Vivica A. Fox

  Actor

 • Page Hurd portrait

  Page Hurd

  Actor

 • McKinley Freeman portrait

  McKinley Freeman

  Actor

Trailers

Greencard Warriors

Op zoek naar Greencard Warriors? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Greencard Warriors streamen

Het streamen van movies als Greencard Warriors heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Greencard Warriors waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Greencard Warriors dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Greencard Warriors downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Greencard Warriors te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Greencard Warriors torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Greencard Warriors trailer

Weet je nog niet zeker of Greencard Warriors jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.