Greendale
%
64

Greendale

Kijk Greendale

Moeite met waar je nou Greendale moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Neil Young's "musical novel", telling the story of a family, the murder of a cop and the evolution of a young girl named Sun Green. This is not a concert film. YOung himself shot actors on locations on his native Northern California home turf to craete his Greendale, a rural town that is a microcosm of a world in crisis. There is lots of music featured by Young and Crazy Horse. Special bonus features include "Making of" with brand new interviews with Neil and the cast; also 3 live performances of "Greendale" songs, more.

Greendale

Wil je Greendale kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2003 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Greendale streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Greendale niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Greendale zelfs gratis bekijken.

Greendale downloaden

Wil je Greendale ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Greendale overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Greendale torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Greendale is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Greendale trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Greendale de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.