Greenhouse Academy

Greenhouse Academy

Nu kijken

Kijk Greenhouse Academy

Moeite met waar je nou Greenhouse Academy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greenhouse Academy

Samenvatting

Als tieners Alex en Haley, broer en zus, op een chique kostschool aankomen, stuiten ze op rivaliteit, romantiek en een mysterie rond het recente verlies van hun moeder.

Regisseur en acteurs

 • Ariel Mortman portait

  Ariel Mortman

  Hayley Woods

 • Finn Roberts portrait

  Finn Roberts

  Alex Woods

 • Christopher O'Neal portrait

  Christopher O'Neal

  Daniel Hayward

 • Dallas Hart portait

  Dallas Hart

  Leo Cruz

 • Cinthya Bornacelli portait

  Cinthya Bornacelli

  Sophie Cardona

Greenhouse Academy

Veel gehoord over Greenhouse Academy en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Greenhouse Academy heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Greenhouse Academy streamen

Wil je Greenhouse Academy, de movie met Ariel Mortman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Greenhouse Academy zelfs gratis kijken.

Greenhouse Academy downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Greenhouse Academy ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Greenhouse Academy er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Greenhouse Academy torrent

Op zoek naar een torrent van Greenhouse Academy? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Greenhouse Academy te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Greenhouse Academy trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Greenhouse Academy. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.