Greenhouse Academy

Greenhouse Academy

Nu kijken

Kijk Greenhouse Academy

Moeite met waar je nou Greenhouse Academy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greenhouse Academy

Samenvatting

Als tieners Alex en Haley, broer en zus, op een chique kostschool aankomen, stuiten ze op rivaliteit, romantiek en een mysterie rond het recente verlies van hun moeder.

Regisseur en acteurs

 • Ariel Mortman portait

  Ariel Mortman

  Hayley Woods

 • Finn Roberts portrait

  Finn Roberts

  Alex Woods

 • Christopher O'Neal portrait

  Christopher O'Neal

  Daniel Hayward

 • Dallas Hart portait

  Dallas Hart

  Leo Cruz

 • Cinthya Bornacelli portait

  Cinthya Bornacelli

  Sophie Cardona

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Greenhouse Academy

Wil je Greenhouse Academy kijken? De movie van Ariel Mortman uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Greenhouse Academy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Greenhouse Academy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Greenhouse Academy downloaden

Het downloaden van Greenhouse Academy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Greenhouse Academy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Greenhouse Academy streamen

Het streamen van Greenhouse Academy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Greenhouse Academy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Greenhouse Academy kijkt. Ideaal!

Greenhouse Academy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Greenhouse Academy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Greenhouse Academy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Greenhouse Academy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.