Greenmail
%
47

Greenmail

Nu kijken

Kijk Greenmail

Moeite met waar je nou Greenmail moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greenmail

Samenvatting

Een protestactie van de Radicale Actie Beweging loopt uit de hand: Allison Jeffries, lid van deze beweging, komt oog in oog te staan met een bewaker van een chemische verwerkingsfabriek en wordt neergeschoten, onder het waakzame oog van haar kompanen Scott en Jeremy. Wanneer haar belager omkomt in de bomexplosie, is Scott de hoofdverdachte van agenten Tom Bradshaw en Ashley Pryor. Wanneer er nog aanslagen gepleegd worden, beseffen ze echter dat Scott er niet het brein is, maar diens kompaan Jeremy. Scott besluit om het korps te helpen in hun zoektocht naar de dader...

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Heap portrait

  Jonathan Heap

  Director

 • Stephen Baldwin portait

  Stephen Baldwin

  Scott Anderson

 • Tom Skerritt portait

  Tom Skerritt

  Tom Bradshaw

 • Kelly Rowan portait

  Kelly Rowan

  Ashley Pryor

Greenmail

Veel gehoord over Greenmail en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Greenmail heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Greenmail streamen

Wil je Greenmail, de movie met Stephen Baldwin, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Greenmail zelfs gratis kijken.

Greenmail downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Greenmail ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Greenmail er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Greenmail torrent

Op zoek naar een torrent van Greenmail? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Greenmail te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Greenmail trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Greenmail. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.