Greetings from Tim Buckley
%
61

Greetings from Tim Buckley

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Greetings from Tim Buckley

Moeite met waar je nou Greetings from Tim Buckley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greetings from Tim Buckley

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In 1991 repeteert een jonge Jeff Buckley voor zijn optreden tijdens een tribute show ter ere van zijn vader, wijlen volkszanger Tim Buckley. Terwijl hij worstelt met de erfenis van een man die hij nauwelijks kende, vormt Jeff een vriendschap met een mysterieuze jonge vrouw die bij de show werkt en begint hij de potentie van zijn eigen muzikale stem te ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Algrant portrait

  Daniel Algrant

  Director

 • Penn Badgley portait

  Penn Badgley

  Jeff Buckley

 • Imogen Poots portait

  Imogen Poots

  Allie

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Lee Underwood

 • Norbert Leo Butz portait

  Norbert Leo Butz

  Hal Wilner

 • Frank Wood portait

  Frank Wood

  Gary Lucas

 • Ben Rosenfield portait

  Ben Rosenfield

  Tim Buckley

 • Jadyn Douglas portrait

  Jadyn Douglas

  Linda

 • Ilana Levine portait

  Ilana Levine

  Paula

 • Stephen Tyrone Williams portait

  Stephen Tyrone Williams

  Carter

 • Jessica Stone portait

  Jessica Stone

  Janine Nichols

Trailers

Greetings from Tim Buckley

Greetings from Tim Buckley streamen

Greetings from Tim Buckley streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Greetings from Tim Buckley downloaden

Zin om Greetings from Tim Buckley te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Greetings from Tim Buckley te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Greetings from Tim Buckley torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Greetings from Tim Buckley makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Greetings from Tim Buckley trailer

Wil je er zeker van zijn dat Greetings from Tim Buckley jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.