Greetings from Tim Buckley
%
61

Greetings from Tim Buckley

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Greetings from Tim Buckley

Moeite met waar je nou Greetings from Tim Buckley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greetings from Tim Buckley

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In 1991 repeteert een jonge Jeff Buckley voor zijn optreden tijdens een tribute show ter ere van zijn vader, wijlen volkszanger Tim Buckley. Terwijl hij worstelt met de erfenis van een man die hij nauwelijks kende, vormt Jeff een vriendschap met een mysterieuze jonge vrouw die bij de show werkt en begint hij de potentie van zijn eigen muzikale stem te ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Algrant portrait

  Daniel Algrant

  Director

 • Penn Badgley portait

  Penn Badgley

  Jeff Buckley

 • Imogen Poots portait

  Imogen Poots

  Allie

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Lee Underwood

 • Norbert Leo Butz portait

  Norbert Leo Butz

  Hal Wilner

 • Frank Wood portait

  Frank Wood

  Gary Lucas

 • Ben Rosenfield portait

  Ben Rosenfield

  Tim Buckley

 • Jadyn Douglas portrait

  Jadyn Douglas

  Linda

 • Ilana Levine portait

  Ilana Levine

  Paula

 • Stephen Tyrone Williams portait

  Stephen Tyrone Williams

  Carter

 • Jessica Stone portait

  Jessica Stone

  Janine Nichols

Trailers

Greetings from Tim Buckley

Op zoek naar Greetings from Tim Buckley? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Greetings from Tim Buckley streamen

Het streamen van movies als Greetings from Tim Buckley heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Greetings from Tim Buckley waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Greetings from Tim Buckley dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Greetings from Tim Buckley downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Greetings from Tim Buckley te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Greetings from Tim Buckley torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Greetings from Tim Buckley trailer

Weet je nog niet zeker of Greetings from Tim Buckley jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.