Greetings from Tim Buckley
%
61

Greetings from Tim Buckley

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Greetings from Tim Buckley

Moeite met waar je nou Greetings from Tim Buckley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greetings from Tim Buckley

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

In 1991 repeteert een jonge Jeff Buckley voor zijn optreden tijdens een tribute show ter ere van zijn vader, wijlen volkszanger Tim Buckley. Terwijl hij worstelt met de erfenis van een man die hij nauwelijks kende, vormt Jeff een vriendschap met een mysterieuze jonge vrouw die bij de show werkt en begint hij de potentie van zijn eigen muzikale stem te ontdekken.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Algrant portrait

  Daniel Algrant

  Director

 • Penn Badgley portait

  Penn Badgley

  Jeff Buckley

 • Imogen Poots portait

  Imogen Poots

  Allie

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Lee Underwood

 • Norbert Leo Butz portait

  Norbert Leo Butz

  Hal Wilner

 • Frank Wood portait

  Frank Wood

  Gary Lucas

 • Ben Rosenfield portait

  Ben Rosenfield

  Tim Buckley

 • Jadyn Douglas portrait

  Jadyn Douglas

  Linda

 • Ilana Levine portait

  Ilana Levine

  Paula

 • Stephen Tyrone Williams portait

  Stephen Tyrone Williams

  Carter

 • Jessica Stone portait

  Jessica Stone

  Janine Nichols

Trailers

Greetings from Tim Buckley

Benieuwd naar Greetings from Tim Buckley? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Greetings from Tim Buckley kunt bekijken.

Greetings from Tim Buckley streamen

Wil je Greetings from Tim Buckley streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Greetings from Tim Buckley gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Greetings from Tim Buckley downloaden

movies als Greetings from Tim Buckley kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Greetings from Tim Buckley. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Greetings from Tim Buckley. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Greetings from Tim Buckley torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Greetings from Tim Buckley te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Greetings from Tim Buckley trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Greetings from Tim Buckley je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!