Grey Gardens
%
77

Grey Gardens

Bekijk de trailer

Kijk Grey Gardens

Moeite met waar je nou Grey Gardens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An old mother and her middle-aged daughter, the aunt and cousin of Jacqueline Kennedy Onassis, live their eccentric lives in a filthy, decaying mansion in East Hampton.

Regisseur en acteurs

 • Ellen Hovde portrait

  Ellen Hovde

  Director

 • Muffie Meyer portrait

  Muffie Meyer

  Director

 • Albert Maysles portait

  Albert Maysles

  Director

 • David Maysles portait

  David Maysles

  Director

 • Edith Bouvier Beale portait

  Edith Bouvier Beale

  Herself

 • Brooks Hyers portrait

  Brooks Hyers

  Herself

 • Norman Vincent Peale portrait

  Norman Vincent Peale

  Herself

 • Jack Helmuth portrait

  Jack Helmuth

  Himself (uncredited)

 • Albert Maysles portait

  Albert Maysles

  Himself (uncredited)

 • David Maysles portait

  David Maysles

  Himself (uncredited)

 • Jerry Torre portrait

  Jerry Torre

  Himself (uncredited)

 • Lois Wright portrait

  Lois Wright

  Herself (uncredited)

Trailers

Grey Gardens

Op zoek naar Grey Gardens? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Grey Gardens streamen

Het streamen van movies als Grey Gardens heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Grey Gardens waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Grey Gardens dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Grey Gardens downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Grey Gardens te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Grey Gardens torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Grey Gardens trailer

Weet je nog niet zeker of Grey Gardens jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.