Greyzone

Greyzone

Kijk Greyzone

Moeite met waar je nou Greyzone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als de Zweedse veiligheidsdienst SÄPO een verdachte vrachtwagen onderschept, doet agent Eva Forsberg een angstaanjagende ontdekking. Een antiterreureenheid moet uitzoeken hoe groot de dreiging is.

Regisseur en acteurs

 • Jesper W. Nielsen portait

  Jesper W. Nielsen

  Director

 • Virgil Katring-Rasmussen portrait

  Virgil Katring-Rasmussen

  Oskar Rahbek Lindsbye

 • Birgitte Hjort Sørensen portait

  Birgitte Hjort Sørensen

  Victoria Rahbek

 • Ardalan Esmaili portait

  Ardalan Esmaili

  Iyad Adi Kassar

 • Joachim Fjelstrup portait

  Joachim Fjelstrup

  Jesper Lassen

 • Tova Magnusson portait

  Tova Magnusson

  Eva Forsberg

 • Johan Rabaeus portait

  Johan Rabaeus

  Lars Björklund

 • Karin Franz Körlof portait

  Karin Franz Körlof

  Linda Laaksonen

 • Lars Ranthe portait

  Lars Ranthe

  Henrik Dalum

Greyzone

Greyzone streamen

Greyzone streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Greyzone downloaden

Zin om Greyzone te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Greyzone te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Greyzone torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Greyzone makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Greyzone trailer

Wil je er zeker van zijn dat Greyzone jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.