Grijpstra & de Gier
%
62

Grijpstra & de Gier

Kijk Grijpstra & de Gier

Moeite met waar je nou Grijpstra & de Gier moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De rechercheurs Grijpstra en De Gier worden naar de Haarlemmer Houttuinen gestuurd, waar een man ogenschijnlijk zichzelf heeft opgehangen, in een centrum voor Oosterse meditatie. Met de vaststelling dat het echt om zelfmoord zou gaan, lijkt de zaak gesloten, maar dezelfde nacht wordt er een poging gedaan om in te breken. De sporen lopen al gauw dood, en maken iedereen verdacht die met het lijk van doen heeft gehad. Naar het boek 'Het Lijk in de Haarlemmer Houttuinen' van Jan-Willem van de Wetering.

Regisseur en acteurs

 • Wim Verstappen portrait

  Wim Verstappen

  Director

 • Rijk de Gooyer portait

  Rijk de Gooyer

  Henk Grijpstra

 • Rutger Hauer portait

  Rutger Hauer

  Rinus de Gier

 • Willeke van Ammelrooy portait

  Willeke van Ammelrooy

  Constanze Verboom

 • Donald Jones portrait

  Donald Jones

  Habberdoedas van Meteren

 • Frederik de Groot portrait

  Frederik de Groot

  Simon Cardozo

Grijpstra & de Gier

Wil je Grijpstra & de Gier kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1979 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Grijpstra & de Gier streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Grijpstra & de Gier niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Grijpstra & de Gier zelfs gratis bekijken.

Grijpstra & de Gier downloaden

Wil je Grijpstra & de Gier ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Grijpstra & de Gier overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Grijpstra & de Gier torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Grijpstra & de Gier is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Grijpstra & de Gier trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Grijpstra & de Gier de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.