Grizzly Man
%
78

Grizzly Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Grizzly Man

Moeite met waar je nou Grizzly Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Grizzly Man

Samenvatting

Documentaire van Werner Herzog over de "Grizzly Man" Timothy Treadwell. Treadwell leefde dertien zomers in een Nationaal Park in Alaska waar hij poogde de de grizzly beren te beschermen. De film zit vol met unieke beelden en een blik in de geest van een man die zichzelf opgeofferd heeft voor de natuur.

Regisseur en acteurs

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Director

 • Timothy Treadwell portrait

  Timothy Treadwell

  Himself

 • Kathleen Parker portrait

  Kathleen Parker

  Herself

 • Warren Queeney portrait

  Warren Queeney

  Himself

 • Willy Fulton portrait

  Willy Fulton

  Himself

 • Sam Egli portrait

  Sam Egli

  Himself

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Himself

 • David Letterman portait

  David Letterman

  Himself

 • Jewel Palovak portrait

  Jewel Palovak

  Himself

Trailers

Grizzly Man

Benieuwd naar Grizzly Man? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Grizzly Man kunt bekijken.

Grizzly Man streamen

Wil je Grizzly Man streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Grizzly Man gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Grizzly Man downloaden

movies als Grizzly Man kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Grizzly Man. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Grizzly Man. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Grizzly Man torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Grizzly Man te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Grizzly Man trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Grizzly Man je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!