Ground Control

Ground Control

Kijk Ground Control

Moeite met waar je nou Ground Control moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ground Control is a rough video miniature. It begins with the simplest and most fundamental thing the electronic moving-image machine has to offer: the uncontrolled beam of electrons directed across a photoelectric layer of cesium oxide lining a Braun tube, or snow. Recording this chaos involves a fascination that existed during the early days of film: the repeatability of a unique event. A visual sequence which has never before existed and will never happen again becomes reproducible, thereby losing the status of the chaotic. This idea, a result of the desire to control an uncontrollable world, is the beginning of the chain of associations in this video, which randomly acting ants push their way into. The image of them crawling is manipulated in the reproduced images, distortion of their movement is forced upon them. The insects become monsters when, after being locked into the frame, they suddenly burst into the (snow)storm as a sequence of individuals.

Ground Control

Zin om Ground Control lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ground Control te bekijken voor je op een rijtje.

Ground Control downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ground Control downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ground Control. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ground Control er ook in SD heel goed uit.

Ground Control streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ground Control net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ground Control hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ground Control helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ground Control torrent

Denk je dat je om Ground Control te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ground Control trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Ground Control de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.