Ground Zero
%
66

Ground Zero

Bekijk de trailer

Kijk Ground Zero

Moeite met waar je nou Ground Zero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A second generation cameraman in Australia finds evidence that his father had filmed a nuclear test that allowed aboriginies to be exposed to and killed by radiation. He begins a search for a secret that if true, his government has already killed people to keep quiet.

Regisseur en acteurs

 • Michael Pattinson portrait

  Michael Pattinson

  Director

 • Bruce Myles portrait

  Bruce Myles

  Director

 • Colin Friels portait

  Colin Friels

  Harvey Denton

 • Jack Thompson portait

  Jack Thompson

  Trebilcock

 • Donald Pleasence portait

  Donald Pleasence

  Prosper Gaffney

 • Natalie Bate portrait

  Natalie Bate

  Pat Denton

 • Burnham Burnham portrait

  Burnham Burnham

  Charlie

 • Simon Chilvers portrait

  Simon Chilvers

  Commission president

 • Neil Fitzpatrick portrait

  Neil Fitzpatrick

  Hooking

Trailers

Ground Zero

Wil je Ground Zero kijken? De movie van Michael Pattinson uit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ground Zero op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ground Zero met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ground Zero downloaden

Het downloaden van Ground Zero is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ground Zero ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ground Zero streamen

Het streamen van Ground Zero heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ground Zero online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ground Zero kijkt. Ideaal!

Ground Zero torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ground Zero. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ground Zero trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ground Zero voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.