Grounded
%
86

Grounded

Kijk Grounded

Moeite met waar je nou Grounded moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Grounded is the high flying adventure of Pittsburgh marijuana smuggling brothers Terry and Jimmy Dougherty. Jimmy worked the ground crew and Terry was the pilot whose skills helped expand the smuggling operation beyond their wildest expectations. Their adventures stretched from the farmers fields of rural Alabama and Florida to the dirt runways of Colombia and back again. The film is packed with hair-raising tales of smuggling aviation keeping the audience on the edge of their seats. Getting the marijuana was easy, delivering it was the adventure.

Regisseur en acteurs

  • Sean Patrick Crowell portait

    Sean Patrick Crowell

    Director

Grounded

Veel gehoord over Grounded en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Grounded heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Grounded streamen

Wil je Grounded, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Grounded zelfs gratis kijken.

Grounded downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Grounded ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Grounded er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Grounded torrent

Op zoek naar een torrent van Grounded? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Grounded te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Grounded trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Grounded. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.