Grudge

Grudge

Kijk Grudge

Moeite met waar je nou Grudge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 09-01-2020 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Reboot of the long-running series, set in the American suburbs.

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Pesce portrait

  Nicolas Pesce

  Director

 • Andrea Riseborough portait

  Andrea Riseborough

  Actor

 • Demián Bichir portait

  Demián Bichir

  Actor

 • John Cho portait

  John Cho

  Actor

 • Lin Shaye portait

  Lin Shaye

  Actor

 • Jacki Weaver portait

  Jacki Weaver

  Actor

 • Betty Gilpin portait

  Betty Gilpin

  Actor

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Actor

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Actor

Grudge

Veel gehoord over Grudge en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Grudge heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Grudge streamen

Wil je Grudge, de movie met Andrea Riseborough, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Grudge zelfs gratis kijken.

Grudge downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Grudge ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Grudge er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Grudge torrent

Op zoek naar een torrent van Grudge? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Grudge te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Grudge trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Grudge. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.