Grudge

Grudge

Kijk Grudge

Moeite met waar je nou Grudge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 09-01-2020 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Reboot of the long-running series, set in the American suburbs.

Regisseur en acteurs

 • Nicolas Pesce portrait

  Nicolas Pesce

  Director

 • Andrea Riseborough portait

  Andrea Riseborough

  Actor

 • Demián Bichir portait

  Demián Bichir

  Actor

 • John Cho portait

  John Cho

  Actor

 • Lin Shaye portait

  Lin Shaye

  Actor

 • Jacki Weaver portait

  Jacki Weaver

  Actor

 • Betty Gilpin portait

  Betty Gilpin

  Actor

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Actor

 • Frankie Faison portait

  Frankie Faison

  Actor

Grudge

Zin om Grudge lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Grudge te bekijken voor je op een rijtje.

Grudge downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Grudge downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Grudge. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Grudge er ook in SD heel goed uit.

Grudge streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Grudge net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Grudge hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Grudge helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Grudge torrent

Denk je dat je om Grudge te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Grudge trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Grudge de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.