Fukushima, mon amour
%
68

Fukushima, mon amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fukushima, mon amour

Moeite met waar je nou Fukushima, mon amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fukushima, mon amour

Samenvatting

Op de vlucht voor haar problemen belandt de jonge Duitse Marie in Japan. Met "Clowns4Help" wil ze in het in 2011 door een atoomramp geruïneerde Fukushima de pijn van de bewoners verlichten. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Vuilniszakken met vervuilde aarde staan keurig opgestapeld langs de weg. Al snel komt Marie erachter dat ze niet geknipt is voor haar taak. Ze staat op het punt de benen te nemen als ze met de bejaarde geisha Satomi terugkeert naar haar verwoeste huis in het besmette gebied. Marie besluit met haar de puinhopen weg te werken. Gaandeweg wordt duidelijk hoe zowel Maria als Satomi achtervolgd worden door spoken uit het verleden die ook opgeruimd moeten worden. Regisseur Doris Dörrie keert na Cherry Blossoms (2008) terug naar Japan. Met deze in het rampgebied zelf geschoten film schildert ze in indringende zwart-wit beelden haar beeld van de overlevenden die nog iedere dag geconfronteerd worden met de enorme impact van de ramp op hun leven.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Rosalie Thomass portait

  Rosalie Thomass

  Marie

 • Kaori Momoi portait

  Kaori Momoi

  Satomi

Trailers

Fukushima, mon amour

Veel gehoord over Fukushima, mon amour en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Fukushima, mon amour heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Fukushima, mon amour streamen

Wil je Fukushima, mon amour, de movie met Rosalie Thomass, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Fukushima, mon amour zelfs gratis kijken.

Fukushima, mon amour downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Fukushima, mon amour ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Fukushima, mon amour er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Fukushima, mon amour torrent

Op zoek naar een torrent van Fukushima, mon amour? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Fukushima, mon amour te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Fukushima, mon amour trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Fukushima, mon amour. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.