Fukushima, mon amour
%
68

Fukushima, mon amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fukushima, mon amour

Moeite met waar je nou Fukushima, mon amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fukushima, mon amour

Samenvatting

Op de vlucht voor haar problemen belandt de jonge Duitse Marie in Japan. Met "Clowns4Help" wil ze in het in 2011 door een atoomramp geruïneerde Fukushima de pijn van de bewoners verlichten. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Vuilniszakken met vervuilde aarde staan keurig opgestapeld langs de weg. Al snel komt Marie erachter dat ze niet geknipt is voor haar taak. Ze staat op het punt de benen te nemen als ze met de bejaarde geisha Satomi terugkeert naar haar verwoeste huis in het besmette gebied. Marie besluit met haar de puinhopen weg te werken. Gaandeweg wordt duidelijk hoe zowel Maria als Satomi achtervolgd worden door spoken uit het verleden die ook opgeruimd moeten worden. Regisseur Doris Dörrie keert na Cherry Blossoms (2008) terug naar Japan. Met deze in het rampgebied zelf geschoten film schildert ze in indringende zwart-wit beelden haar beeld van de overlevenden die nog iedere dag geconfronteerd worden met de enorme impact van de ramp op hun leven.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Rosalie Thomass portait

  Rosalie Thomass

  Marie

 • Kaori Momoi portait

  Kaori Momoi

  Satomi

Trailers

Fukushima, mon amour

Zin om Fukushima, mon amour lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Fukushima, mon amour te bekijken voor je op een rijtje.

Fukushima, mon amour downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Fukushima, mon amour downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fukushima, mon amour. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Fukushima, mon amour er ook in SD heel goed uit.

Fukushima, mon amour streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Fukushima, mon amour net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Fukushima, mon amour hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Fukushima, mon amour helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Fukushima, mon amour torrent

Denk je dat je om Fukushima, mon amour te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Fukushima, mon amour trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Fukushima, mon amour de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.