Fukushima, mon amour
%
68

Fukushima, mon amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fukushima, mon amour

Moeite met waar je nou Fukushima, mon amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fukushima, mon amour

Samenvatting

Op de vlucht voor haar problemen belandt de jonge Duitse Marie in Japan. Met "Clowns4Help" wil ze in het in 2011 door een atoomramp geruïneerde Fukushima de pijn van de bewoners verlichten. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Vuilniszakken met vervuilde aarde staan keurig opgestapeld langs de weg. Al snel komt Marie erachter dat ze niet geknipt is voor haar taak. Ze staat op het punt de benen te nemen als ze met de bejaarde geisha Satomi terugkeert naar haar verwoeste huis in het besmette gebied. Marie besluit met haar de puinhopen weg te werken. Gaandeweg wordt duidelijk hoe zowel Maria als Satomi achtervolgd worden door spoken uit het verleden die ook opgeruimd moeten worden. Regisseur Doris Dörrie keert na Cherry Blossoms (2008) terug naar Japan. Met deze in het rampgebied zelf geschoten film schildert ze in indringende zwart-wit beelden haar beeld van de overlevenden die nog iedere dag geconfronteerd worden met de enorme impact van de ramp op hun leven.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Rosalie Thomass portait

  Rosalie Thomass

  Marie

 • Kaori Momoi portait

  Kaori Momoi

  Satomi

Trailers

Fukushima, mon amour

Benieuwd naar Fukushima, mon amour? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Fukushima, mon amour kunt bekijken.

Fukushima, mon amour streamen

Wil je Fukushima, mon amour streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Fukushima, mon amour gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Fukushima, mon amour downloaden

movies als Fukushima, mon amour kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Fukushima, mon amour. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Fukushima, mon amour. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Fukushima, mon amour torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Fukushima, mon amour te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Fukushima, mon amour trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Fukushima, mon amour je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!