Fukushima, mon amour
%
68

Fukushima, mon amour

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fukushima, mon amour

Moeite met waar je nou Fukushima, mon amour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fukushima, mon amour

Samenvatting

Op de vlucht voor haar problemen belandt de jonge Duitse Marie in Japan. Met "Clowns4Help" wil ze in het in 2011 door een atoomramp geruïneerde Fukushima de pijn van de bewoners verlichten. De tijd lijkt er stil te hebben gestaan. Vuilniszakken met vervuilde aarde staan keurig opgestapeld langs de weg. Al snel komt Marie erachter dat ze niet geknipt is voor haar taak. Ze staat op het punt de benen te nemen als ze met de bejaarde geisha Satomi terugkeert naar haar verwoeste huis in het besmette gebied. Marie besluit met haar de puinhopen weg te werken. Gaandeweg wordt duidelijk hoe zowel Maria als Satomi achtervolgd worden door spoken uit het verleden die ook opgeruimd moeten worden. Regisseur Doris Dörrie keert na Cherry Blossoms (2008) terug naar Japan. Met deze in het rampgebied zelf geschoten film schildert ze in indringende zwart-wit beelden haar beeld van de overlevenden die nog iedere dag geconfronteerd worden met de enorme impact van de ramp op hun leven.

Regisseur en acteurs

 • Doris Dörrie portait

  Doris Dörrie

  Director

 • Rosalie Thomass portait

  Rosalie Thomass

  Marie

 • Kaori Momoi portait

  Kaori Momoi

  Satomi

Trailers

Fukushima, mon amour

Wil je Fukushima, mon amour kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Fukushima, mon amour streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Fukushima, mon amour niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Fukushima, mon amour zelfs gratis bekijken.

Fukushima, mon amour downloaden

Wil je Fukushima, mon amour ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Fukushima, mon amour overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Fukushima, mon amour torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Fukushima, mon amour is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Fukushima, mon amour trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Fukushima, mon amour de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.