Guantanamero
%
49

Guantanamero

Kijk Guantanamero

Moeite met waar je nou Guantanamero moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After a violent storm, Ali awakens on a deserted beach, sick and disoriented. They'll be looking for him and he must keep moving. Ivan, a local Cuban, takes Ali to the apartment of his sister Manuela, a dancer in Havana. At first, she is apprehensive to take in this tormented stranger, but she relents as she feels drawn to this mysterious person who has shown up on her door step. Ali is haunted by nightmares, which bring him to the horror of the interrogation room at Guantanamo, and by startling visions linking his past and his present life. But are these nightmares flash backs to his experiences in the prison or just dreams of a tortured soul?

Guantanamero

Wil je Guantanamero kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Guantanamero op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Guantanamero met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Guantanamero downloaden

Het downloaden van Guantanamero is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Guantanamero ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Guantanamero streamen

Het streamen van Guantanamero heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Guantanamero online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Guantanamero kijkt. Ideaal!

Guantanamero torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Guantanamero. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Guantanamero trailer

Bekijk eerst even de trailer van Guantanamero voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.