Guantanamo's Child
%
75

Guantanamo's Child

Kijk Guantanamo's Child

Moeite met waar je nou Guantanamo's Child moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na dertien jaar gevangenschap komt de 28-jarige Omar Khadr in 2015 onverwacht vrij. Met zijn advocaat blikt de geboren Canadees terug op zijn aanhouding in Afghanistan en de jarenlange martelingen in Guantanamo Bay. Het lijkt of hij een naïef kind was, maar oud-soldaten bestempelen hem als terrorist. Is een kind verantwoordelijk voor zijn daden?

Guantanamo's Child

Guantanamo's Child streamen

Guantanamo's Child streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Guantanamo's Child downloaden

Zin om Guantanamo's Child te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Guantanamo's Child te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Guantanamo's Child torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Guantanamo's Child makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Guantanamo's Child trailer

Wil je er zeker van zijn dat Guantanamo's Child jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.