The Guardians
%
39

The Guardians

Nu kijken

Kijk The Guardians

Moeite met waar je nou The Guardians moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Guardians

Samenvatting

Tijdens de Koude Oorlog werd Patriot gevormd, een geheim team van superhelden waarvan het DNA werd gemanipuleerd en verbeterd. De leden kwamen uit verschillende delen van de Sovjet-Unie. Nadat die uiteenviel, keerden ze terug naar hun eigen land. Nu er een nieuwe dreiging is, komen ze weer bij elkaar om het op te nemen tegen de wraakzuchtige August Kuratov die op het punt staat om een nucleaire ramp te ontketenen.

Regisseur en acteurs

 • Sarik Andreasyan portait

  Sarik Andreasyan

  Director

 • Anton Pampushnyy portait

  Anton Pampushnyy

  Arseniy / Arsus

 • Sanzhar Madiyev portait

  Sanzhar Madiyev

  Temirkhan / Khan

 • Sebastien Sisak portait

  Sebastien Sisak

  Ler / Lernik

 • Alina Lanina portait

  Alina Lanina

  Kseniya

 • Valeriya Shkirando portait

  Valeriya Shkirando

  Maj. Elena Larina

 • Vyacheslav Razbegaev portait

  Vyacheslav Razbegaev

  Gen. Nikolay Dolgov

 • Nikolay Shestak portait

  Nikolay Shestak

  Fedor

 • Stanislav Shirin portait

  Stanislav Shirin

  Avgust Kuratov

 • Vladimir Butenko portait

  Vladimir Butenko

  S.W.A.T

The Guardians

Wil je The Guardians kijken? De movie van Sarik Andreasyan uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Guardians op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Guardians met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Guardians downloaden

Het downloaden van The Guardians is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Guardians ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Guardians streamen

Het streamen van The Guardians heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Guardians online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Guardians kijkt. Ideaal!

The Guardians torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Guardians. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Guardians trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Guardians voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.