Guerillere Talks
%
72

Guerillere Talks

Kijk Guerillere Talks

Moeite met waar je nou Guerillere Talks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An exercise in real time and improvisation featuring seven women associated with the punk music scene in NYU in the late seventies. Each woman is given 3½ minutes in front of the camera - the length of a roll of super-8. A chorus of red and white Kodak leader separates the individual rolls. By juxtaposing various examples of female self-definition against the backdrop of a decaying social order, the film is also the rehearsal and paradigm for Dick's subsequent work.

Guerillere Talks

Veel gehoord over Guerillere Talks en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Guerillere Talks heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Guerillere Talks streamen

Wil je Guerillere Talks, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Guerillere Talks zelfs gratis kijken.

Guerillere Talks downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Guerillere Talks ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Guerillere Talks er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Guerillere Talks torrent

Op zoek naar een torrent van Guerillere Talks? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Guerillere Talks te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Guerillere Talks trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Guerillere Talks. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.