Guernica
%
58

Guernica

Nu kijken

Kijk Guernica

Moeite met waar je nou Guernica moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Guernica

Samenvatting

1937 Spain: lines are being drawn, sides are being chosen… and the world will never be the same. As the citizens of the village of Guernica live with the day-to-day realities of the Civil War, an American journalist (James D'Arcy) secretly joins forces with a local press-office censor (María Valverde) to work against the stringent restrictions that are becoming more common. But everything changes when German forces attack the town, and the freedom of the press becomes a vital weapon. Based on the historical events of the bombing that set the stage for World War II.

Regisseur en acteurs

 • Koldo Serra portrait

  Koldo Serra

  Director

 • James D'Arcy portait

  James D'Arcy

  Henry

 • María Valverde portait

  María Valverde

  Teresa

 • Jack Davenport portait

  Jack Davenport

  Vasyl

 • Natalia Álvarez-Bilbao portait

  Natalia Álvarez-Bilbao

  María (as Natalia Álvarez)

 • Irene Escolar portait

  Irene Escolar

  Cousin Isabel

 • Burn Gorman portait

  Burn Gorman

  Consul

Guernica

Zin om Guernica lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Guernica te bekijken voor je op een rijtje.

Guernica downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Guernica downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Guernica. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Guernica er ook in SD heel goed uit.

Guernica streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Guernica net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Guernica hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Guernica helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Guernica torrent

Denk je dat je om Guernica te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Guernica trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Guernica de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.