Güeros
%
75

Güeros

Bekijk de trailer

Kijk Güeros

Moeite met waar je nou Güeros moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een moeder stuurt haar lastige tienerzoon naar Mexico-Stad, waar zijn broer de student uithangt, zonder veel met zijn neus in de boeken te zitten. Deze Federico blijkt in een vervallen appartement te wonen zonder elektriciteit, met zijn studentenmaatje Santos, die, net als hij, vooral thuis zit omdat de universiteit is gesloten vanwege de massale studentenprotesten van 1999. Maar de hoofdstuktitels van de film die zijn vernoemd naar verschillende wijken in de stad, verraden dat de twee zich toch wel af en toe voortbewegen door de stad. Zo beginnen ze een zoektocht naar de golden-oldie zanger Epigmenio Cruz, en jaagt Federico op Ana, een van de leiders van de studentenprotesten.

Regisseur en acteurs

 • Alonso Ruiz Palacios portrait

  Alonso Ruiz Palacios

  Director

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  Sombra

 • Leonardo Ortizgris portrait

  Leonardo Ortizgris

  Santos

 • Sebastián Aguirre portait

  Sebastián Aguirre

  Tomás

 • Ilse Salas portrait

  Ilse Salas

  Ana

 • Sophie Alexander-Katz portait

  Sophie Alexander-Katz

  Actor

 • Raúl Briones portrait

  Raúl Briones

  Furia

 • Laura Almela portait

  Laura Almela

  Isabel

 • Camila Lora portrait

  Camila Lora

  Aurora

 • Marcelo Tobar portrait

  Marcelo Tobar

  Film Director

 • Alfonso Charpener portrait

  Alfonso Charpener

  Epigmenio

 • Adrián Ladrón de Guevara portrait

  Adrián Ladrón de Guevara

  Moco

Trailers

Güeros

Wil je Güeros kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Güeros streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Güeros niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Güeros zelfs gratis bekijken.

Güeros downloaden

Wil je Güeros ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Güeros overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Güeros torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Güeros is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Güeros trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Güeros de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.