Güeros
%
75

Güeros

Bekijk de trailer

Kijk Güeros

Moeite met waar je nou Güeros moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een moeder stuurt haar lastige tienerzoon naar Mexico-Stad, waar zijn broer de student uithangt, zonder veel met zijn neus in de boeken te zitten. Deze Federico blijkt in een vervallen appartement te wonen zonder elektriciteit, met zijn studentenmaatje Santos, die, net als hij, vooral thuis zit omdat de universiteit is gesloten vanwege de massale studentenprotesten van 1999. Maar de hoofdstuktitels van de film die zijn vernoemd naar verschillende wijken in de stad, verraden dat de twee zich toch wel af en toe voortbewegen door de stad. Zo beginnen ze een zoektocht naar de golden-oldie zanger Epigmenio Cruz, en jaagt Federico op Ana, een van de leiders van de studentenprotesten.

Regisseur en acteurs

 • Alonso Ruiz Palacios portrait

  Alonso Ruiz Palacios

  Director

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  Sombra

 • Leonardo Ortizgris portrait

  Leonardo Ortizgris

  Santos

 • Sebastián Aguirre portait

  Sebastián Aguirre

  Tomás

 • Ilse Salas portrait

  Ilse Salas

  Ana

 • Sophie Alexander-Katz portait

  Sophie Alexander-Katz

  Actor

 • Raúl Briones portrait

  Raúl Briones

  Furia

 • Laura Almela portait

  Laura Almela

  Isabel

 • Camila Lora portrait

  Camila Lora

  Aurora

 • Marcelo Tobar portrait

  Marcelo Tobar

  Film Director

 • Alfonso Charpener portrait

  Alfonso Charpener

  Epigmenio

 • Adrián Ladrón de Guevara portrait

  Adrián Ladrón de Guevara

  Moco

Trailers

Güeros

Wil je Güeros kijken? De movie van Alonso Ruiz Palacios uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Güeros op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Güeros met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Güeros downloaden

Het downloaden van Güeros is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Güeros ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Güeros streamen

Het streamen van Güeros heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Güeros online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Güeros kijkt. Ideaal!

Güeros torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Güeros. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Güeros trailer

Bekijk eerst even de trailer van Güeros voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.