Güeros
%
75

Güeros

Bekijk de trailer

Kijk Güeros

Moeite met waar je nou Güeros moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een moeder stuurt haar lastige tienerzoon naar Mexico-Stad, waar zijn broer de student uithangt, zonder veel met zijn neus in de boeken te zitten. Deze Federico blijkt in een vervallen appartement te wonen zonder elektriciteit, met zijn studentenmaatje Santos, die, net als hij, vooral thuis zit omdat de universiteit is gesloten vanwege de massale studentenprotesten van 1999. Maar de hoofdstuktitels van de film die zijn vernoemd naar verschillende wijken in de stad, verraden dat de twee zich toch wel af en toe voortbewegen door de stad. Zo beginnen ze een zoektocht naar de golden-oldie zanger Epigmenio Cruz, en jaagt Federico op Ana, een van de leiders van de studentenprotesten.

Regisseur en acteurs

 • Alonso Ruiz Palacios portrait

  Alonso Ruiz Palacios

  Director

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  Sombra

 • Leonardo Ortizgris portrait

  Leonardo Ortizgris

  Santos

 • Sebastián Aguirre portait

  Sebastián Aguirre

  Tomás

 • Ilse Salas portrait

  Ilse Salas

  Ana

 • Sophie Alexander-Katz portait

  Sophie Alexander-Katz

  Actor

 • Raúl Briones portrait

  Raúl Briones

  Furia

 • Laura Almela portait

  Laura Almela

  Isabel

 • Camila Lora portrait

  Camila Lora

  Aurora

 • Marcelo Tobar portrait

  Marcelo Tobar

  Film Director

 • Alfonso Charpener portrait

  Alfonso Charpener

  Epigmenio

 • Adrián Ladrón de Guevara portrait

  Adrián Ladrón de Guevara

  Moco

Trailers

Güeros

Veel gehoord over Güeros en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Güeros heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Güeros streamen

Wil je Güeros, de movie met Tenoch Huerta, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Güeros zelfs gratis kijken.

Güeros downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Güeros ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Güeros er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Güeros torrent

Op zoek naar een torrent van Güeros? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Güeros te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Güeros trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Güeros. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.