Güeros
%
75

Güeros

Bekijk de trailer

Kijk Güeros

Moeite met waar je nou Güeros moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een moeder stuurt haar lastige tienerzoon naar Mexico-Stad, waar zijn broer de student uithangt, zonder veel met zijn neus in de boeken te zitten. Deze Federico blijkt in een vervallen appartement te wonen zonder elektriciteit, met zijn studentenmaatje Santos, die, net als hij, vooral thuis zit omdat de universiteit is gesloten vanwege de massale studentenprotesten van 1999. Maar de hoofdstuktitels van de film die zijn vernoemd naar verschillende wijken in de stad, verraden dat de twee zich toch wel af en toe voortbewegen door de stad. Zo beginnen ze een zoektocht naar de golden-oldie zanger Epigmenio Cruz, en jaagt Federico op Ana, een van de leiders van de studentenprotesten.

Regisseur en acteurs

 • Alonso Ruiz Palacios portrait

  Alonso Ruiz Palacios

  Director

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  Sombra

 • Leonardo Ortizgris portrait

  Leonardo Ortizgris

  Santos

 • Sebastián Aguirre portait

  Sebastián Aguirre

  Tomás

 • Ilse Salas portrait

  Ilse Salas

  Ana

 • Sophie Alexander-Katz portait

  Sophie Alexander-Katz

  Actor

 • Raúl Briones portrait

  Raúl Briones

  Furia

 • Laura Almela portait

  Laura Almela

  Isabel

 • Camila Lora portrait

  Camila Lora

  Aurora

 • Marcelo Tobar portrait

  Marcelo Tobar

  Film Director

 • Alfonso Charpener portrait

  Alfonso Charpener

  Epigmenio

 • Adrián Ladrón de Guevara portrait

  Adrián Ladrón de Guevara

  Moco

Trailers

Güeros

Op zoek naar Güeros? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Güeros streamen

Het streamen van movies als Güeros heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Güeros waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Güeros dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Güeros downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Güeros te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Güeros torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Güeros trailer

Weet je nog niet zeker of Güeros jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.