Guerrilla
%
85

Guerrilla

Nu kijken

Kijk Guerrilla

Moeite met waar je nou Guerrilla moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Guerrilla

Samenvatting

Marcus Hill en Jas Mitra, een politiek ge├źngageerd jonge stel, besluit terug te vechten tegen het onrecht dat hen wordt aangedaan.

Regisseur en acteurs

 • Freida Pinto portait

  Freida Pinto

  Jas Mitra

 • Babou Ceesay portait

  Babou Ceesay

  Marcus

 • Idris Elba portait

  Idris Elba

  Kent

 • Rory Kinnear portait

  Rory Kinnear

  Pence

 • Nathaniel Martello-White portait

  Nathaniel Martello-White

  Dhari

 • Denise Gough portait

  Denise Gough

  Fallon

 • Brandon Scott portait

  Brandon Scott

  Leroy

 • Zawe Ashton portait

  Zawe Ashton

  Omega

Guerrilla

Benieuwd naar Guerrilla? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Guerrilla kunt bekijken.

Guerrilla streamen

Wil je Guerrilla streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Guerrilla gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Guerrilla downloaden

movies als Guerrilla kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Guerrilla. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Guerrilla. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Guerrilla torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Guerrilla te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Guerrilla trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Guerrilla je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!