Gunmen
%
52

Gunmen

Kijk Gunmen

Moeite met waar je nou Gunmen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Drug baron Peter Loomis (Patrick Stewart) has his $400 million dollar drug fortune stolen in South America. Loomis sends Armor O'Malley (Denis Leary), a ruthless killer to find his money. Cole Parker (Mario Van Peebles), a DEA Agent is on a South American mission of justice and revenge. He is sent to find his father's killer. Cole busts an eccentric smuggler, Dani Servigo (Christopher Lambert) to help Cole to find the smuggler's brother's money that he has stolen from Loomis. But O'Malley wants to find the fortune for himself. In a Cat and Mouse game, Cole and Dani are forced to help each other to find the missing fortune while trying to avoid O'Malley and his men. Together, Servigo and Parker search for the boat.

Gunmen

Zin om Gunmen lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Gunmen te bekijken voor je op een rijtje.

Gunmen downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Gunmen downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Gunmen. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Gunmen er ook in SD heel goed uit.

Gunmen streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Gunmen net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Gunmen hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Gunmen helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Gunmen torrent

Denk je dat je om Gunmen te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Gunmen trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Gunmen de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.