Guns of Honor
%
27

Guns of Honor

Kijk Guns of Honor

Moeite met waar je nou Guns of Honor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 1867, an ex-Confederate general, Jackson Hardin, still holds a grudge against the Union. He and his legendary "Floating Outfit" refuse to let the ravages of war dictate how they'll live in the impoverished South. Across the Rio Grande, a French army divides the occupied Mexican nation and casts an avaricious glance on the weakened American states. It's up to Hardin and his "guns of honor" to stave off these would-be occupiers.

Regisseur en acteurs

 • Peter Edwards portrait

  Peter Edwards

  Director

 • Jürgen Prochnow portait

  Jürgen Prochnow

  Jack Neumann

 • Martin Sheen portait

  Martin Sheen

  Jackson Baines Hardin (Ole Devil)

 • Corbin Bernsen portait

  Corbin Bernsen

  Brent Mallick

 • Christopher Atkins portait

  Christopher Atkins

  Dusty Fog

 • Gerard Christopher portrait

  Gerard Christopher

  Lt. Mark Counter

 • Todd Jensen portait

  Todd Jensen

  Lon Ysabel aka The Ysabel Kid

 • James Van Helsen portrait

  James Van Helsen

  Miguel Rodriguez

Guns of Honor

Zin om Guns of Honor lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De western movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Guns of Honor te bekijken voor je op een rijtje.

Guns of Honor downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Guns of Honor downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Guns of Honor. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Guns of Honor er ook in SD heel goed uit.

Guns of Honor streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Guns of Honor net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Guns of Honor hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Guns of Honor helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Guns of Honor torrent

Denk je dat je om Guns of Honor te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Guns of Honor trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Guns of Honor de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.