Gut
%
39

Gut

Bekijk de trailer

Kijk Gut

Moeite met waar je nou Gut moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Something is missing in Tom's life. His marriage has lost its spark, his job is suffocating him, and his childhood best friend Dan still clings to the past. Every day he goes through the motions, becoming increasingly detached from those around him. Dan has the solution... something Tom's got to see to believe... tonight. What Dan shows him leaves Tom unsettled, flooding his mind with disturbing images, and binding the two friends together with its ugly secret.

Regisseur en acteurs

 • Elias portait

  Elias

  Director

 • Jason Vail portait

  Jason Vail

  Tom

 • Nicholas Wilder portait

  Nicholas Wilder

  Dan

 • Sarah Schoofs portait

  Sarah Schoofs

  Lily

 • Kirstianna Mueller portait

  Kirstianna Mueller

  Katie

Trailers

Gut

Veel gehoord over Gut en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Gut heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Gut streamen

Wil je Gut, de movie met Jason Vail, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Gut zelfs gratis kijken.

Gut downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Gut ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Gut er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Gut torrent

Op zoek naar een torrent van Gut? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Gut te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Gut trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Gut. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.